Afbeelding
HME

Kinderactiviteiten bij Historisch Museum Ede

Evenementen

EDE Al sinds de 15de eeuw maken we in Nederland vogelhuisjes en helpen we de vogels in de winter met restjes eten. Voor het Historisch Museum Ede een goede reden om deze traditie voort te zetten door een vogelvoederhuisje te maken in onze kerstworkshop. Hoe leuk is het om de vogeltjes te zien eten uit het door jouw gemaakte vogelvoederhuisje? Wil je er ook één maken? Dat kan op woensdag 23 december in Cultura Erfgoed. Wees er snel bij, want vol is vol!!

[Vogelvoederhuisje maken] Wanneer: woensdag 23 december 11.00u

Duur: 1 uur

Waar: Cultura Erfgoed (2de verdieping in Cultura)

Leeftijd: 8 tot 12 jaar

Kosten: €2,50

Aanmelden: verplicht via website Cultura 

[Kerstdiner voor vogels] Al sinds de 15de eeuw is bekend dat we in Nederland vogels de winter door hielpen met extra eten. Voor het Historisch Museum Ede een goede reden om tijdens deze kerstworkshop met de kinderen eten voor de vogels te maken. Wist jij dat vogels van sinaasappels houden? En dat pindakaas tot hun favoriete snack behoort? In deze workshop gaan we aan de slag met verschillende materialen en eten om lekkere snacks voor de vogels te maken om buiten op te hangen. Wees er snel bij, want vol is vol!

[WANNEER] Wanneer: woensdag 23 december 9.30u en donderdag 24 december om 10.00 uur

Duur: 1 uur

Waar: Cultura Erfgoed (2de verdieping in Cultura)

Leeftijd: 4 tot 7 jaar

Kosten €2,50

Aanmelden: verplicht via de website Cultura

We houden natuurlijk rekening met alle maatregelen rondom corona. We houden voldoende afstand tot de kinderen, we desinfecteren alle materialen, tafels en stoelen voor aanvang en de groepen zijn klein. Voor al onze activiteiten geldt dat ouders helaas er niet bij mogen blijven. Wel kun je, met mondkapje op, wachten in Cultura.

_____________________________________________________________________________

Noot voor de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Yett van Omme, Historisch Museum Ede, Tel. (0318) 672748, e-mail info@historischmuseumede.nl

advertentie