Afbeelding
Gemeente Ede

Nieuwe website in het teken van Edes erfgoed

Historie

EDE Cultura Ede heeft het platform 'Ede toen en nu' opgezet. De website staat geheel in het teken van het erfgoed van de gemeente Ede. Er is niet alleen een overzicht van alle erfgoedorganisaties en musea te vinden, maar ook een activiteitenagenda voor erfgoedliefhebbers en lespakketten voor scholen.

,,Op overzichtelijke wijze wordt de diversiteit van het Edes erfgoed voor inwoners en toeristen getoond. De website fungeert als een etalage waarbij doorverwezen wordt naar eigen websites of contactgegevens", aldus websiteontwerper Interface Communicatie.

Meer informatie is te vinden op edetoenennu.nl
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In opdracht van @cultura_ede maakten we de website edetoenennu.nl. De website staat geheel in het teken van erfgoed in de gemeente Ede. Deze website presenteert niet alleen een overzicht van alle erfgoedorganisaties en musea, maar biedt ook een activiteitenagenda voor erfgoedliefhebbers en lespakketten voor scholen. Op overzichtelijke wijze wordt de diversiteit van het Edes erfgoed voor inwoners en toeristen getoond. De website fungeert als een etalage waarbij doorverwezen wordt naar eigen websites of contactgegevens. . Kom alvast in de stemming om musea te gaan bezoeken, voor straks, als het weer mag. . #concordiamolen #cultura #erfgoed #schaapskudde #gemeentearchief #ijzertijdboerderij #keetmolen #nationaalparkdehogeveluwe #hogeveluwe #ede #archeologie #verenigingoudede #vluchtoordede #historischmuseumede #kijkenluistermuseum #krollermullermuseum #museumlunteren #tegelmuseum #erfgoedorganisatie #museum #musea #activiteiten #lespakketten #scholen #educatie #webdesign #website #vormgeving #programmeren #online . . @krollermullermuseum @hogeveluwe @cultura_ede @indebuurtede @gemeenteede @edeopdeveluwe @edestad.nl @in.ede @edevertelt @ede.nieuws.nl

A post shared by Interface Communicatie (@interfacecommunicatie) on

advertentie