Afbeelding
Kröller-Müller Museum

Beeldentuin Kröller-Müller Museum woensdag weer open, museum blijft gesloten

Kunst Coronavirus

OTTERLO De beeldentuin van het Kröller-Müller Museum gaat woensdag 19 mei om 10.00 uur weer open voor publiek. De collectie en tentoonstellingen in het museumgebouw zelf blijven vooralsnog gesloten voor publiek.

Lisette Pelsers, directeur van het Kröller-Müller: ,,We zijn erg blij dat we onze bezoekers weer kunnen ontvangen in de beeldentuin. We willen hen graag een veilig, maar ook plezierig en ontspannen bezoek bieden. De rust en de ruimte van de beeldentuin en de prachtige natuur om ons heen gaan daar zeker bij helpen!”

OPENINGSTIJDEN De beeldentuin is open van maandag tot en met zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Het buitenrestaurant MJ is open van maandag tot en met zondag van 10.00 uur tot 16.30 uur. Voor volwassenen geldt een gereduceerde toegangsprijs van 5,50 euro en voor kinderen 2,75 euro. De Museumkaart is geldig. Tickets voor een bezoek aan de beeldentuin zijn alleen verkrijgbaar via de website van het museum. Er kan een tijdstip worden geboekt voor de start van het bezoek. Dit geldt ook voor houders van een Museumkaart, BankGiro Loterij VIP-KAART, Rembrandtkaart, Relatiekaart, Boekerspas en ICOM-kaart. Ook voor kinderen tot en met vijf jaar (gratis entree) is het verplicht een tijdvak te reserveren.

In lijn met het landelijke beleid met betrekking tot het coronavirus blijven de collectie en tentoonstellingen in het museumgebouw voorlopig nog gesloten. Binnen zijn alleen de garderobe en de toiletten en de winkel toegankelijk. Er is een vaste looproute in het entreegebouw en voor zowel het publiek als de medewerkers zijn hygiënemaatregelen getroffen.

advertentie
advertentie