Afbeelding
Kröller-Müller Museum

Kröller-Müller Museum doet mee aan landelijke actie: gratis yogasessies naast kunstwerken

Kunst Coronavirus

OTTERLO Het Kröller-Müller Museum doet ,,vol overtuiging’’ mee aan de landelijke actie die is geïnitieerd door tientallen musea en de Museumvereniging: Museum Gym. Het museum is daarom gratis toegankelijk op woensdagmiddag 19 januari van 13.00 tot 17.00 uur, voor alle museumbezoekers. ,,Ook de beeldentuin is open voor een inspirerende wandeling’’, aldus een woordvoerder.

,,Met deze middag willen we laten zien dat de Nederlandse musea horen bij de veiligste bezoeklocaties tijdens de coronacrisis. Wij willen, net als commerciële doorstroomlocaties, ook heel graag weer bezoek verwelkomen.’’

Het museum hanteert nog steeds tijdsloten. In lijn met het beleid van de landelijke overheid wordt bij binnenkomst in het museum gevraagd om een coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs. 

Het museum organiseert twee yogasessies om 13.30 uur en 14.30 uur in de grootste museumzaal waar op dit moment de tentoonstelling Panamarenko. Reise in den Sternen te zien is. ,,Deze werken bieden een inspirerende omgeving in het museum waar bezinning, rust en ruimte zo belangrijk zijn. Iedereen is welkom met een gratis geboekt ticket (én yogamatje) via www.krollermuller.nl .’’

Reserveren voor de gratis yogasessies kan via info@krollermuller.nl, onder vermelding van het tijdsblok en het aantal personen.

advertentie