Afbeelding
ANP/ Jeroen Jumelet

Afscheidsconcert Rob de Nijs maakt kans op Televizier-Ring Impact

21 september 2023 om 07:52 Kunst

BENNEKOM Het afscheidsconcert van Rob de Nijs is dit jaar een van de kanshebbers voor de Televizier-Ring Impact. Dat werd bekendgemaakt in het programma Humberto. Ook de programma’s Undercover in Nederland (SBS6) en Kopen Zonder Kijken (RTL 4) zijn genomineerd.

Rob de Nijs gaf zijn afscheidsconcert vorig jaar juni in de Ziggo Dome in Amsterdam. Tijdens het concert traden ook verscheidene gastartiesten op. Zo beklommen onder anderen Trijntje Oosterhuis, Danny Vera, Paskal Jakobsen en Claudia de Breij het podium. In december werd de registratie van het concert uitgezonden door Omroep MAX.

De prijs is in het leven geroepen om programma’s, tv-momenten of documentaires te eren die iets hebben losgemaakt in de samenleving. Vorig jaar werd de prijs voor de eerste keer uitgereikt. Toen won Tim Hofman met zijn veelbesproken BOOS-aflevering over de misstanden bij The Voice of Holland.

Welke van deze drie genomineerden uiteindelijk de Televizier-Ring Impact 2023 wint, zie je op donderdag 12 oktober. Het Gouden Televizier-Ring Gala is dan vanaf 21.00 uur live te zien bij op NPO 1.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie