Kunst versus Leger des Heils
Kunst versus Leger des Heils Daan Overeem

25 kunstenaars exposeren in Ede centrum

20 november 2023 om 00:38 Kunst Deel je nieuws

Op het Bevrijdingsplein in Ede Centrum opent zaterdag 25 november om 11 uur wethouder Karin Bijl een bijzondere POP-UP KUNST winkel vol met mooie en betaalbare kunst-kerst-kado’s. Opvallend is dat de deelnemende kunstenaars een deel van de verkoopprijs aan het Leger des Heils geven. 

Deelnemende kunstenaars:Agnes ter Stege, Anita van Houttum, Arjan Keene,  Annet Muller, Bram Steenis, Cécile Vrinten, Cor Lourens, Dirk Schlebusch, Dorie Canters, Evelijn Verelst, Hilde Monsma, Ine Boeijen, Ingrid Vermeer, Jannie Oosting , Jantina Boelens, Mandy Nellestein, Manon Cornelese, Marcia Koomen, Merel van Engelen, Petra Renaud, Ria van der Linden, Rianne Doller , Rosalie Fournier, Salman Ezzammoury, Trees van de Berk, Vanity van der Zalm en Trijn Romein.

Geopend

Deze pop-upstore (Vendelstraat 17) is vanaf 25 november de zaterdagen tot aan de kerst open van 10 tot 17 uur. Een winkel vol met mooie en betaalbare kunst-kerst-kado’s. De kans om een betaalbaar en lokaal kunstwerk te kopen en ook nog eens een goed doel te steunen.

Dit project is een samenwerking met Platform Ede Centrum, Stingerbol, Cultura en OBM. 

Informatie: Cor Lourens,  cor_lourens@live.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie