Nieuwe locatie voor Resto VanHarte Ede

22 augustus 2018 om 21:20 lokaal Deel je nieuws

Resto VanHarte, de succesvolle formule voor gezellige buurtrestaurants, opent vanaf woensdag 5 september voortaan elke week haar deuren in het restaurant van woonzorgcentrum De Pleinen aan de Pollenstein in Veldhuizen. Iedereen is daar van harte welkom, ook als je geen (buurt)bewoner bent. Net als in andere Resto’s (zoals in Den Haag en  Rotterdam) gaat het hier niet alleen om het avondeten, een zeer betaalbaar driegangenmenu. De buurtfunctie en de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten, blijken voor de gasten minstens zo belangrijk. Resto VanHarte is een landelijke organisatie met bijna zestig Resto’s verspreid door het land.

“Eenmaal aan tafel ontstaat vanzelf een prettig gesprek.”
Restomanager Pascal van Doorm heeft ontzettend veel zin om er wat van te maken op de nieuwe locatie. “Iedereen is bij ons van harte welkom, ook als je niet uit de buurt komt. Ons streven is om mensen met verschillende culturele achtergronden in ons Resto te krijgen. En mensen die niet snel naar een restaurant gaan vanwege de hoge kosten of die alleen thuis zitten. Ook studenten en gezinnen met kinderen zijn welkom. Eenmaal aan tafel met een lekkere maaltijd, ontstaan de prettige gesprekken vanzelf. Daarnaast is het Resto ook een hele gezellige plek om vrijwilligerswerk te doen.”

Tot eind juli konden gasten terecht bij Resto VanHarte in Wijkcentrum Het Kernhuis. Maar De Pleinen is wat meer centraal gelegen in de wijk Veldhuizen. Dit geeft ook de buurtbewoners die voorheen kwamen dineren bij De Pleinen, wat nu niet meer mogelijk is, de kans weer aan de open eettafel aan te schuiven. Vanaf 5 september is het Resto geopend in De Pleinen, Pollenstein 174, 6714 DH Ede. Deze avond zal het nieuwe Resto op feestelijke wijze geopend worden. Het Resto is elke woensdag geopend vanaf 17.30 uur, het diner start om 18.00 uur. Graag van tevoren reserveren via www.restovanharte.nl of bel 0900 900 3030 (35 ct /gesprek). Het driegangendiner is altijd vers en betaalbaar. Kinderen zijn ook welkom en betalen de helft.

Resto VanHarte is het gezellige restaurant voor jong en oud. Bij Resto VanHarte ontmoet je nieuwe mensen, kun je bijpraten met buurtgenoten en is er altijd wat te beleven. Lokale artiesten treden op en vertegenwoordigers van wijkorganisaties vertellen over activiteiten in de wijk. Kortom, Resto VanHarte is altijd een gezellige avond uit.  Kom langs of geef je op bij Restomanager Pascal van Doorm, p.vandoorm@restovanharte.nl M 06 4647 4710.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie