De entree van Otterlo bij de rotonde op de Apeldoornseweg. Rechts bij het tankstation de weg door Otterlo richting Schaarsbergen/Arnhem.
De entree van Otterlo bij de rotonde op de Apeldoornseweg. Rechts bij het tankstation de weg door Otterlo richting Schaarsbergen/Arnhem. Wim Mulder

Otterlo in herfstvakantie dicht voor doorgaand verkeer

18 oktober 2018 om 13:54 lokaal

OTTERLO Het dorp Otterlo gaat volgende week, tijdens de herfstvakantie, dicht voor doorgaand verkeer. Dostal Wegenbouw uit Vorden voert dan in opdracht van de provincie Gelderland wegwerkzaamheden uit aan de Arnhemseweg/Harskamperweg (N310). Dat gebeurt van maandag 22 oktober tot en met vrijdag 26 oktober, dagelijks van 6.00 tot circa 22.00 uur.

Verkeer in de richting Schaarsbergen/Arnhem (en vice versa) moet omrijden via Ede of Hoenderloo/Deelen. Voor bewoners van Otterlo is er een omleidingsroute via de Hoenderloseweg, langs het complex van de plaatselijke voetbalvereniging. Tijdens de werkzaamheden wordt de bovenste laag van het asfalt vervangen, inclusief putdeksels en markering. Het gaat om het weggedeelte tussen de rotonde bij het tankstation tot voorbij vakantiepark De Wije Werelt.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie