Afbeelding
Jeroen van der Veer

Politie Ede zoekt doorgereden automobilist na aanrijding met fietser

26 november 2018 om 07:51 lokaal

EDE Op de Willem de Zwijgerlaan in Ede heeft dinsdag 9 oktober rond 8.15 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietsster en een auto. Dit was ter hoogte van het Eerstelijnscentrum Beatrixpark. De fietsster kwam door de aanrijding ten val.

De bestuurster van de auto is gestopt, maar omdat de fietsster eerst medische hulp nodig had zijn er geen gegevens uitgewisseld. De fietsster heeft aan de bestuurster van de auto wel haar telefoonnummer gegeven en haar werd beloofd dat de bestuurster zou bellen om een schadeformulieren in te vullen. Dit is niet gebeurd, meldt de politie. De fietsster heeft door de aanrijding een gecompliceerde elleboogbreuk opgelopen waaraan ze geopereerd moest worden. Los van de hevige pijn heeft ze een aantal dagen in het ziekenhuis moeten verblijven, was ze immobiel en heeft ze inkomstenverlies. Het is maar de vraag of ze volledig hersteld. Daarnaast overheerst het verdriet en frustratie dat de bestuurster ondanks de belofte niet meer gebeld heeft.

,,Wij zijn op zoek naar de vrouwelijke bestuurder van dit voertuig. Het zou gaan om een kleine vrouw van ongeveer 60 jaar oud met een Indisch uiterlijk. De auto waarin zij reed betrof een donkergrijze Renault Captur met een Nederlands kenteken." De politie is vooral op zoek naar het kenteken van het voertuig en de identiteit van de bestuurster, tips zijn welkom via tel 0900-8844, of anoniem via tel. 0800-7000.

Mail de redactie
Meld een correctie

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie