De Proosdij in winterse sferen
De Proosdij in winterse sferen Publieksboerderij de Proosdij

Wintermarkt bij publieksboerderij de Proosdij op 12 december

10 december 2018 om 10:03 lokaal Deel je nieuws

Op woensdag 12 december is het weer tijd voor de jaarlijkse wintermarkt van Publieksboerderij de Proosdij. Van 16.00 tot 21.00 uur is er volop winterse gezelligheid aan de Proosdijweg. Er zijn leuke activiteiten voor jong en oud: van kerststukjes knutselen tot een heuse Après Skihut.

De Wintermarkt wordt dit jaar al voor de twaalfde keer georganiseerd door publieksboerderij de Proosdij, in de Edese wijk Veldhuizen. Met de opbrengst van de markt wil de publieksboerderij graag het konijnenverblijf op het terrein verder afmaken en voorzien van nieuw hekwerk. Het terrein van de Proosdij is decor voor een gezellige avond in wintersferen, waar voor iedereen iets te beleven valt. Er zijn ruim 30 verschillende kramen van ondernemers uit de regio, met onder andere leuke kleding, bijzondere sieraden en woondecoratie om het huis mee in kerstsferen te brengen. Dit jaar is er ook een kraam van de Proosdij, met (kerst)producten die door de medewerkers van publieksboerderij de Proosdij zijn gemaakt.

Voor ieder wat wils!
Naast de kramen is er ook genoeg te doen en te zien. Voor kinderen is er een speciale knutselhoek, waar zij een kerststukje kunnen maken en zich kunnen laten schminken. Wie weet komt de kerstman ook nog op bezoek! Een muzikale bijdrage wordt geleverd door kinder- en tienerkoor Jedaja en Musicamare. Nog geen kerstboom gekocht? Ook daar is aan gedacht: op de wintermarkt zijn kerstbomen te koop die op afspraak thuis bezorgd kunnen worden. Opwarmen kan in de Après Skihut met overheerlijke glühwein en warme chocolademelk. Daarnaast zijn er verse oliebollen en hamburgers te koop en wordt er natuurlijk ook huisgemaakte erwtensoep verkocht.

Het adres van publieksboerderij de Proosdij is Proosdijweg 37. Parkeren kan op loopafstand van de Proosdij, onder andere aan Proosdijerveldweg 55 of langs de Veenderweg. Houd voor meer informatie de Facebookpagina van publieksboerderij de Proosdij in de gaten: fb.com/kinderboerderijdeproosdij.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie