Burenactie, samen zonnepanelen
Burenactie, samen zonnepanelen Kenhem Community

Burenbijeenkomst over zonnepanelen met inkoopvoordeel

2 januari 2019 om 13:43 lokaal Deel je nieuws

Burenbijeenkomst over zonnepanelen met inkoopvoordeel

In de wijk Kernhem gaan een aantal straten gezamenlijk zonnepanelen aanschaffen. Buurtbewoners Anton, Greetje en Hanjo hebben samen met wijkcommunity Kenhem en Buurkracht de krachten gebundeld om een mooi aanbod te regelen voor hun buren. Met de hulp van een onafhankelijk energieadviseur hebben zij een aantal offertes vergeleken op kwaliteit, service en prijs. Het aanbod wordt gepresenteerd op 16 januari om 19.30 in het Kernhuis.

Kenhem Community

Het zonnepanelen project is een van de programma’s van Kenhem Community. Een wijkcommunity met vijf programma’s in de wijk Kernhem: jeugd (Youth), zorg (Care), zingeving (Searchit), duurzaamheid (Greenit) en deeleconomie (Sharit). Binnen het programma Sharit heeft Kenhem al enige tijd een eigen deelauto voor de wijk Kernhem en binnenkort volgt een tweede.

Green your Street

Het Zonnepanelen project ‘Green your Street’ is het eerste project van Greenit. Hier is voor gekozen omdat zonnepanelen populair zijn. Niet zo gek. Ze zijn betaalbaar en er is zonlicht genoeg in ons land. Je energierekening daalt plus je draagt bij aan het milieu. In Kernhem gaan we het samen met Buurkracht regelen en is het voor jou makkelijker én voor iedereen voordeliger omdat het inkoopvoordeel oplevert. Dus hoe meer buren meedoen hoe beter!

Buurkracht

Om snel veel buren te verzamelen voor het aanbod maken we gebruik van buurkracht en hun communicatiemiddelen. Buurkracht is een onafhankelijk maatschappelijk initiatief dat zich inzet om zoveel mogelijk buren bij elkaar te brengen om samen hun buurt te verduurzamen en verbeteren.

Burenbijeenkomst

Meer informatie op www.kenhem.com (Green your Street). Burenbijeenkomst op 16 januari om 19.30 in het Kernhuis, Parkrand 60.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie