De aanrijding op de Laan der Verenigde Naties
De aanrijding op de Laan der Verenigde Naties Ted Walker

Twee aanrijdingen in korte tijd in Ede

28 januari 2019 om 14:39 lokaal

EDE Op de rotonde die de Laan der Verenigde Naties en de Atleedreef in Ede met elkaar verbindt, vond maandag even na het middaguur een aanrijding plaats. Een auto en een fiets kwamen met elkaar in botsing. De fietser, een jongeman, hield hier letsel aan over. Hij werd enige tijd behandeld in een ambulance om vervolgens naar het ziekenhuis te worden gebracht. De automobiliste hield voornamelijk schrik over aan het ongeval.

De fietser reed op de Laan der Verenigde Naties, komende uit de richting van de Pennstate. De automobiliste kwam vanaf de Atleedreef. Waardoor het ongeval kon ontstaan is niet bekend. De politie hoorde ter plaatse getuigen om die toedracht in kaart te brengen. Het overige verkeer ondervond enige hinder door het ongeval. Een deel van de rotonde was, gedurende de afhandeling van het ongeval, afgezet.

TWEEDE AANRIJDING Even voor 13.00 uur moest de politie de lunch nog even uitstellen. Op de Verlengde Maanderweg in Ede had wederom een aanrijding tussen een auto en een fiets plaatsgevonden. In dit geval liep het voor het slachtoffer, een vrouw op een fiets, gunstiger af. Zij werd onderzocht in een ambulance en hoefde niet naar het ziekenhuis. Medewerkers van de ambulancedienst brachten haar thuis. De automobilist bleef ongedeerd.

De auto kwam vanaf de Kerkweg terwijl de fietsster op de Verlengde Maanderweg reed, komende uit de richting van de Hakselseweg. Waardoor de twee met elkaar in aanrijding kwamen is ook in deze zaak niet bekend. De politie zet de zaak op papier.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
De aanrijding op de Verlengde Maanderweg
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie