Burgemeester Verhulst opent de Beursvloer
Burgemeester Verhulst opent de Beursvloer Gemeente Ede/Bert Vos

218 knipperende hartjes op Valentijnsdag

lokaal Deel je nieuws

Ede, 19 februari 2019 - De derde editie van Beursvloer Ede zorgde voor maar liefst 218 knipperende hartjes. In het Atrium van Cultura ontmoetten vrijwilligersorganisaties en bedrijfsleven elkaar en dit resulteerde in een schitterend resultaat van 109 matches. De maatschappelijke waarde van de uitgewisselde materialen, expertise en menskracht bedraagt € 103.280,-.

Lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties stapten na de opening van burgemeester René Verhulst onbevangen op elkaar af. In korte speeddates bespraken de deelnemers onderling of ze vraag en aanbod konden uitwisselen. Als twee partijen elkaar vonden, ontstond een match die officieel werd vastgelegd op een matchformulier. Na de bekrachtiging van de match door oud-notaris Palko Benedek (Van Putten Van Apeldoorn Notarissen) kregen beide partijen een knipperend hart. 

Hoewel de beurzen gesloten bleven, werd elke match omgerekend naar een geldbedrag. Frans van Voorst en André Hek van Alfa Accountants rekenden deze ‘maatschappelijke waarde’ uit en kwamen op een bedrag van € 103.280,-. 

De matchmakers krijgen een jaar de tijd om de afgesproken matches daadwerkelijk ten uitvoer te brengen. Zo draagt Beursvloer Ede bij aan de verbinding van het bedrijfsleven met het maatschappelijke veld in Ede. 

De organisatie houdt iedereen op de hoogte via haar website www.beursvloerede.nl. Daar zullen binnenkort ook alle gemaakte matches op terug te vinden zijn.

advertentie