Afbeelding
Dick Martens

FIFA-speler Koen Weijland bij tweede editie CTS Challenge Café

lokaal

EDE Het Edese IT-bedrijf CTS IT organiseert voor de tweede keer het CTS Challenge Café om nieuwe werknemers te werven. Tijdens dit evenement kunnen IT'ers inspiratie opdoen, kennis bijspijkeren en kennis maken met het bedrijf. FIFA-speler Koen Weijland is als speciale gast aanwezig op donderdag 7 maart.

Directeur Hannes de Paauw kijkt uit naar de komst van de gamer. ,,Hij is een bonk energie en staat voor vernieuwing. Dat zoek ik ook in mijn team. Mensen die graag vooruit willen, die willen groeien."

[E-SPORTER] Weijland is de bekendste FIFA-speler van Nederland en tekende als eerste e-sporter ooit een contract bij AFC Ajax. Op internationale toernooien in Duitsland, Frankrijk en Zuid-Korea scoorde hij hoog. Ook schreef hij het boek 'Strijder, leven als een professioneel e-sporter'. Het grote publiek kent hem vooral van zijn YouTubekanaal, waar bijna 145.000 mensen zijn FIFA-kunsten dagelijks bekijken.

[POTJE FIFA] Tijdens het CTS Challenge Café vertelt Weijland over zijn leven als e-sporter en de connectie die hij met IT heeft. Ook is het mogelijk om een potje FIFA tegen hem te spelen.

Inschrijven kan via www.ctschallengecafe.nl.

advertentie