Koekjes
Koekjes Ferry Ruijtenberg

Bzzzondere Huiskamer!

11 maart 2019 om 14:27 lokaal Deel je nieuws

Elke laatste dinsdag van de maand opent de Bzzzondere huiskamer, gevestigd aan de Otterloseweg 18a te Ede, haar deuren van 10.00 uur tot 12.00 uur. De Bzzzondere huiskamer is een mooie plek om nieuwe contacten op te doen en te genieten van leuke activiteiten in een ongedwongen sfeer.  Door middel van deze ochtenden willen we samen met Malkander en Present Ede mooie ontmoetingen stimuleren tussen allerlei groepen uit de Edese samenleving van oud tot jong.

Op dinsdag 26 februari kwamen we bij elkaar om samen met de peuters van Bzzzonder koekjes te bakken. Jong en oud waren al kletsend heerlijk samen bezig om de meeste lekkere koekjes te bakken en het resultaat was dan ook erg geslaagd.

Ook een keer zin in om deel te nemen? De volgende datums staan al gepland; op 26 maart gaan we aan de slag voor Pasen, op 30 april gaan we muziek maken met de kinderen van Bzzzonder, op 28 mei hebben we een heuse spelletjesochtend en 25 juni gaan we met elkaar kunstwerken maken.

De kosten zijn €3,- per keer inclusief koffie, thee en lekkernijen. Zin om te komen, maar geen vervoer of andere vragen, dan kunt u contact opnemen met ontmoetingede@bzzzonder.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie