Afbeelding
Ted Walker

Weer verkeerscontroles in Ede

3 april 2019 om 12:02 lokaal

EDE Na twee dagen van intensieve verkeerscontroles in de gemeente Ede streek de politie woensdagmorgen andermaal neer op de Zandlaan, de Jan Th. Tooroplaan, de Frankeneng en de Kastelenlaan in Ede. De controles waren voornamelijk gericht op (snor)scooters. Maar net als maandag en dinsdag, werd woensdagochtend daarnaast ook de snelheid van overige motorvoertuigen gecontroleerd en reden er op- en onopvallende motorrijders van de politie rond. Zij dirigeerden het verkeer naar de diverse controleplaatsen en controleerden op overige verkeersovertredingen.

MIDDAG In de middag verplaatste de controle naar het parkeerterrein van sportpark Hoekelum. Ook daar lag de nadruk van de controle op snelheid. Daarnaast liep de politie tegen een aantal zaken aan die ook de aandacht vroegen. Zo reed er bijvoorbeeld een automobilist met een aanhanger. Op de aanhanger stonden volle speciekuipen, er lag een hamer, een accuboor en nog wat gereedschap, zonder dat de aanhanger afgedekt was of dat de kuipen vastgezet waren. 

DONDERDAG MEER De resultaten van de controle zijn donderdag op deze website te lezen. Daarnaast leggen de organisatoren de reden, het nut en de noodzaak van de controles uit. 

Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Ted Walker
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie