Ook de nieuwe japonnen van de Heidehoogheden zijn bekendgemaakt .
Ook de nieuwe japonnen van de Heidehoogheden zijn bekendgemaakt . Arjan van Bruggen

Complete programma Heideweek bekend

21 mei 2019 om 17:08 lokaal

EDE De Stichting Heideweek Ede heeft dinsdag 21 mei, tijdens de jaarlijkse sponsorborrel het complete muziekprogramma van de feestweek bekendgemaakt. Op vrijdag 23 augustus, tijdens de openingsavond, treden Re-Play, Jeroen van der Boom en Glennis Grace op. Jeroen van der Boom en Glennis Grace geven beide een concert met live band van een uur.

Tijdens Feel the Beat kan het publiek genieten van De Lievelings Dj's van je Zusje, Puinhoop Kollektiv, Lil' Kleine en Freddy Moreira. Op Het Grote Plein Feest zullen Frans Bauer en Wolter Kroes al hun hits ten gehore brengen. De avond zal worden afgesloten door The Dirty Daddies. De feestweek wordt in stijl afgesloten met Edsilia Rombley, Kraantje Pappie en Popgunnn.

JAPONNEN HEIDEHOOGHEDEN Tijdens de sponsorborrel zijn ook de nieuwe japonnen van de Heidehoogheden gepresenteerd. Bruidshuis 't Koetsje heeft nieuwe japonnen voor de Heidehoogheden gemaakt. Naast de kleding die zij door het jaar heen dragen zijn dit de japonnen die de dames in de Heideweek mogen dragen.

,,De prachtige jurken zijn dinsdag geshowd aan onze sponsoren op een gezellig netwerkevenement. Hoffotograaf Arjan van Bruggen heeft ook een mooie fotoreportage gemaakt met de nieuwe jurken", schrijft de organisatie in een persbericht.

NIEUWE WEBSITE Vorige week is de nieuwe website van de Heideweek live gegaan. Op de website, die in augustus door tienduizenden mensen wordt bezocht, is naast het laatste nieuws rondom de Heideweek ook het programma, een overzicht van sponsoren en informatie over de organisatie en de Heidehoogheden te lezen.

,,De website is helemaal van deze tijd. We hebben geprobeerd nieuwe technieken te verwerken in de website zodat de website helemaal klaar is voor de toekomst", aldus Rogier Leuvenink, bouwer van de website. ,,Met het maken van het ontwerp voor de site heb ik geprobeerd het overzichtelijk, maar toch speels en kleurrijk neer te zetten, met natuurlijk een grote nadruk op de kleur van de Heide: paars."

De Heideweek vindt dit jaar plaats van vrijdag 23 tot en met zaterdag 31 augustus.

Bron video: Heideweek

Frans Bauer.
Mail de redactie
Meld een correctie

Erik Spit
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie