Kees Cuperus en Alfa Accountants en Adviseurs Bennekom ontvangen van Present Ede de bruggenbouweraward.
Kees Cuperus en Alfa Accountants en Adviseurs Bennekom ontvangen van Present Ede de bruggenbouweraward. Dilia de With

Bruggenbouweraward Present Ede voor Kees Cuperus en Alfa Accountants en Adviseurs Bennekom.

28 juni 2019 om 11:53 lokaal Deel je nieuws

Nietsvermoedend kwam Kees Cuperus van Alfa Accountants en Adviseurs Bennekom naar zijn felicitatiemoment met collega’s voor zijn 25 jarig jubileum. Anne-Frouk Grimberg van Present Ede kwam binnen met een verrassing: de Bruggenbouwer Award van Present Ede.  Deze award wordt uitgereikt aan organisaties of mensen die zich inspannen voor verbinding, ontmoeting, integratie en het bestrijden van eenzaamheid in Ede.

Bruggenbouwers

De Bruggenbouwer Award wordt uitgereikt door Present Ede. Met deze awards viert Present Ede haar 10-jarig bestaan. 

In Ede worden al 10 jaar bruggen gebouwd tussen groepen vrijwilligers die hun talenten en tijd willen geven en mensen die met die inzet gebaat zijn. In dit bruggen-bouwende werk staat Present Ede niet alleen. Ook Kees Cuperus en Alfa Accountants en Adviseurs Bennekom zijn een echte Edese bruggenbouwer. 

Kees Cuperus

Kees Cuperus is werkzaam als directievoorzitter van Alfa Accountants en Adviseurs Bennekom. Vanuit en met dit mooie bedrijf staat Alfa midden in de Edese en Bennekomse samenleving en is sterk betrokken bij het lokale MKB met brede financiële kennis. 

Daarnaast zet Alfa Bennekom zich in voor duurzaam ondernemen. Er wordt een bijenhotel gerund, het kantoor sponsort en neemt deel aan diverse maatschappelijke evenementen zoals De Beursvloer in Ede. Een netwerk evenement waar bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar vinden en matches maken om Ede nog mooier te maken. 

Afgelopen jaar is er zelfs een beweging op gang gekomen onder de Bennekomse ondernemers om kerstpakketten samen te stellen en zijn er door hen, in samenwerking met Present, vele pakketten uitgereikt aan kwetsbare Bennekommers. In het kader van het 75-jarig jubileum van Alfa is er een ontroerend project gedaan met Present bij de buurtboerderij van Philadelphia in Bennekom. Samen met mensen met een beperking werden er taarten gebakken, gesnoezeld en lekker getut. 

“Mooi om zo eens niet met cijfertjes maar met mensen bezig te zijn” aldus een van de medewerkers. 

Achter de schermen is Alfa Accountants en Adviseurs een grote steun voor Present Ede in de administratie. 

Kees heeft een persoonlijke betrokkenheid bij de Edese samenleving en juist voor mensen die wat moeilijker mee kunnen komen in onze maatschappij. Bescheiden en verrast nam hij de award in ontvangst: “Het is ook voor hen!” wijzend naar de medewerkers van Alfa Accountants en Adviseurs Bennekom. 

 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie