Geslaagd voor ZwemDiploma A
Geslaagd voor ZwemDiploma A Hans Venendaal

Veel zwemdiploma's A en B bij zwemschool van Sportschool Venendaal

15 juli 2019 om 08:47 lokaal Deel je nieuws

Het was gezellig druk in het zwembad bij “Sportschool Venendaal” in Ede-Rietkampen. Op een mooie dag werd er door de kinderen afgezwommen voor diploma A & B.

Er waren ditmaal erg veel kinderen klaar met de voorbereiding voor het afzwemmen. Maar liefst 2 groepen voor diploma A en 1 grote groep kinderen voor diploma B. In de loop van de ochtend werd begonnen met het diploma-zwemmen. Altijd weer een spannend moment voor de deelnemende jongens en meisjes.

De deelnemers/sters die afzwommen voor diploma A of diploma B waren samen met hun ouders en grootouders naar het zwembad in Ede-Rietkampen  (Laan der Verenigde Naties 92-Ede) gekomen voor dit feestelijke gebeuren.  

Het werd een enorme gezellige drukte rond het zwembad en voor de ramen in de zitruimte; vaders/moders – broertjes/zusjes – opa’s/oma’s en andere familie-leden en belangstellenden.

Onder leiding van Marian en Joost Venendaal werden zij beoordeeld op hun zwemvaardigheid. Voor diploma A moesten ze o.a. door de hoepel heen zwemmen.  de schoolslag, rugslag en nog veel meer baantjes (borstcrawl en rugcrawl) zwemmen. Niet alleen de vele meters die de kinderen maken is belangrijk; het moet ook van goede kwaliteit/techniek zijn; het gaat om de veiligheid van de kinderen. De zomer komt er aan, het ideale moment om samen met de kinderen te gaan zwemmen. Ga lekker door met zwemmen; hartstikke gezellig en gezond.

Allemaal van harte met dit mooie resultaat.

Geslaagd voor Diploma A zijn; Lucas Zwarts, Wies Pronk, Sem de Man, Thijmen Brouwer, Henk-Jan van Dodeweerd, Maud Schuurman, Jisca van Meeuwen, Twan Groeneveld, Sansara Raghoebier, Ryan van Rossen, Niek Grotenbreg, Jochem Wensing, Yorick van Wiggen, Thijs Fokkens, Maud Vlasblom, Jack Joosen, Benthe Joosten, Nassim el Hamdaoui, Michael Eysbroek, Julia Schut en Kasper Groeneveld.

Geslaagd voor zwem-Diploma B zijn; Amber Evers, Fayen Nakken, Kyrsa van Snippenberg, Roos van Veenendaal, Lynn Goris, Carolyn Grzesiak, Colin Schimmel, Silas van Walsem, Danique Scherrenburg, Roos Bos, Jelle Boeder, Hanne van der Vliet, Ruben Knoops, Lars van der Vliet, Kevin van Betuw, Elijah Nellestijn Wesley Zwarts en Gerben Teitsma. 

Er is ook zwemles voor kinderen met ‘karakter’  &  zwemles voor vrouwen  &  prive-zwemles mogelijk. Tevens kan het zwembad gehuurd worden.

Binnen de zwemschool zijn er diverse mogelijkheden van 45 minuten – 1½ uur tot 3 uur zwemles per week; maandag t/m zaterdag.  Voor meer informatie stuur een mail naar info@sportschool-venendaal.nl

Nog meer ZwemDiploma A
Zwemdiploma B
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie