Afbeelding
Maxilia pennen

Pennen bedrukken als relatiegeschenk

lokaal

Jij zoekt een leuk en handig relatiegeschenk om je klanten te bedanken en om ervoor te zorgen dat je bedrijfsnaam niet vergeten wordt? Pennen bedrukken is dan een uitstekende keuze! Een relatiegeschenk is veel meer dan een zomaar een cadeautje. Klantenrelaties zijn vandaag de dag erg belangrijk, dus je wil graag een goede verstandshouding met je klanten opbouwen. Denk daarom altijd goed na over een relatiegeschenk. Het is immers onderdeel van de brand awareness van je bedrijf en een goede manier om potentiele klanten aan te trekken.
Opties pennen bedrukken
Het dus zaak om je bedrijfsnaam onder de aandacht te brengen, maar om het er niet te dik bovenop te leggen. Kies je voor een balpen, vulpen of touchpen? Naast pennen bedrukken kan een relatiegeschenk nog veel meer zijn. Je kan het zo gek niet bedenken of het is als relatiegeschenk te geven. Heb je ook al nagedacht over het moment dat jij jouw relatiegeschenk wilt versturen? Veel bedrijven doen dit rond kerst, maar dan ben je één van de vele, dus stuur ook iets op een ander moment van het jaar. Het is natuurlijk de kunst om een geschenk te kiezen wat echt past bij de klant waar je het naar laat versturen. Bestel altijd iets waarvan je weet dat het gebruikt wordt. Je kent het zelfs vast ook, je zoekt weer eens een pen maar hebt er niet zo snel eentje bij de hand. Het kan dus geen kwaad om een goede voorraad in te slaan, ook als geschenk. Voorbeelden van andere handige relatiegeschenken naast pennen zijn notieblokken, doppers, mokken en tassen. Stuk voor stuk handige items die je vaak gebruikt.
Betaalbare relatiegeschenken
Natuurlijk is het ook van belang dat relatiegeschenken betaalbaar zijn. Bij Maxilia vind je heel veel relatiegeschenken die je kunt laten bedrukken en ook nog eens tegen een zeer scherpe prijs. Alle relatiegeschenken zijn gemakkelijk online te bestellen en worden binnen enkele werkdagen thuisbezorgd. Je weet precies hoe lang dit duurt en wanneer er aan je brand awareness gewerkt wordt, want bij iedere bestelling staat een leverdatum.

advertentie