De onderbouwlocatie van de Koepelschool aan de Anton Mauvestraat 10A
De onderbouwlocatie van de Koepelschool aan de Anton Mauvestraat 10A Alexander Wieringa

Koepelschool, Christelijk onderwijs en kinderopvang

17 december 2020 om 17:02 Lokaal Deel je nieuws

In de kerstvakantie is het zover dat de besturen van Stichting Protestants Christelijke Speelzaal Ede en Stichting Christelijke Kindcentra De Drieslag bij de notaris de fusie formeel bekrachtigen.

Voor peuteropvang en buitenschoolse opvang ‘De Regenboog’ en de ‘Koepelschool’ is dat ook het moment om samen verder te gaan als ‘Koepelschool, Christelijk onderwijs en kinderopvang’. Daarmee ontstaat een integraal kindcentrum (IKC) waar kinderen van 2,5 jaar tot 13 jaar terecht kunnen voor onderwijs en opvang.

Sinds dit schooljaar zijn de groepen 1 t/m 4 van de Koepelschool, de peuteropvang en de buitenschoolse opvang gevestigd in de onderbouwlocatie aan de Anton Mauvestraat 10A. De groepen 5 t/m 8, de klusklas en de bovenschoolse plusklas zijn gevestigd in de bovenbouwlocatie aan de Nieuwe Maanderbuurtweg 2.

In 2021 zal de onderbouwlocatie verbouwd gaan worden om ook plaats te bieden aan een kinderdagverblijf. Vanaf dat moment bieden we kinderen zo een aaneengesloten ontwikkeltraject. Van baby tot peuter, kleuter en tiener: ze zijn bij ons in vertrouwde handen.

Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld onze christelijke identiteit, het VVE aanbod bij de peuters, het projectmatig werken in alle groepen met de methode Jeelo of hoe de pedagogisch medewerkers de leerlingen na schooltijd opvangen? Kijk op www.koepelschool.nl of maak een afspraak voor een kennismakingsbezoek.

De Drieslag, onderwijs en kinderopvang heeft de ambitie om in de komende jaren haar scholen door te laten groeien tot integrale kindcentra waarbij er o.a. vergaande samenwerking is tussen opvang en onderwijs.

Koepelschool, Christelijk onderwijs en kinderopvang
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie