Stap op de fiets en geniet! Het fietsen is coronaproof door de spatschermen (deze foto is van voor corona, daarom heeft de fiets geen spatscherm).
Stap op de fiets en geniet! Het fietsen is coronaproof door de spatschermen (deze foto is van voor corona, daarom heeft de fiets geen spatscherm). Fietsmaatjes Gelderse Vallei

Fietsmaatjes Gelderse Vallei zoekt fietsvrijwilligers

1 maart 2021 om 15:57 Lokaal Deel je nieuws

Houd jij van lekker buiten zijn? Zit je graag op de fiets en geniet je van een praatje maken? Dan is Fietsmaatjes Ede op zoek naar jou!

Dankzij Fietsmaatjes kunnen tientallen mensen weer zelfstandig fietsen, waar dit eerst door lichamelijke of mentale oorzaken niet kon. Als vrijwilliger bij Fietsmaatjes word je aan iemand gekoppeld en stap je samen zo vaak als jullie willen op een elektrische duofiets. Dit kan één keer per week, maar ook een paar keer per jaar. Door de coronaspatschermen kan het samen fietsen ook in tijden van corona doorgaan. Juist nu geeft het samen fietsen veel voldoening aan deelnemers én vrijwilligers.

Op dit moment zijn er helaas te weinig vrijwilligers en staan er veel deelnemers op een wachtlijst om te kunnen fietsen. Fietsmaatjes wil graag aan de vraag voldoen en zoekt daarom nieuwe vrijwilligers in Ede.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Kijk dan ook www.fietsmaatjesgeldersevallei.nl, klik door naar ‘Fietsmaatjes Ede’ en meld je aan!

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie