´Eindelijk weer een echte open dag´

23 juni 2021 om 14:07 Lokaal Deel je nieuws

EDE De eerstejaars communicatiestudenten van de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) hebben het einde van de lockdown met beide handen aangegrepen om de zevende J&C Communityday te organiseren. Op donderdag 24 juni halen de eerstejaarsstudenten alles uit de kast om de nieuwe studenten kennis te laten maken met de opleidingen Journalistiek en Communicatie, de hogeschool en hun toekomstige medestudenten en docenten. Het is de organisatoren gelukt om de aankomende journalisten en communicatiespecialisten zo over lokalen te verdelen, dat iedereen, mét de anderhalve meter in acht houdend, naar school kan komen.

De eerstejaars studenten hebben het programma zelf bedacht en in elkaar gezet. Deze dag komt de BN’er Rachel Rosier langs die zelf ook op de Christelijke Hogeschool Ede journalistiek heeft gestudeerd. Deze televisiepresentatrice gaat haar ervaringen rondom haar werk in de media met de aanwezigen delen. Ook staan er nog eens diverse workshops op het programma die te maken hebben met de opleidingen Journalistiek en Communicatie. De trailer voor deze dag is te vinden op YouTube onder de naam Disconnected | J&C Communityday 2021 (https://www.youtube.com/watch?v=t5Yj7ry3-nU&t=4s). ,,Aan het einde van de dag hebben alle bezoekers een goede indruk van de opleidingen en de CHE. We hopen dat ze net zo enthousiast worden als wij zijn!´´ De Communityday duurt van 8:45 tot 16:30 en wordt gehouden op de CHE, te vinden aan de Oude Kerkweg in Ede. ,,Zeker na alle beperkingen rondom corona vinden we het geweldig dat we onze deuren wagenwijd open kunnen gooien. Dit evenement past overigens erg goed bij de CHE, aangezien we een kleinschalige school zijn die persoonlijk contact met de studenten belangrijk vindt´´ laat Bart, één van de studenten uit het organiserende team, weten. 

Meer weten? WhatsApp naar 0633989802, mail communityday@che.nl, volg op Instagram @jc_communityday of ga naar jenccommunityday.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie