Caprof Autototaal/autohopper
Caprof Autototaal/autohopper Jan Drost

Autobedrijf Autototaal start in Ede met professionele autoverhuur in samenwerking met Autohopper

22 juli 2021 om 12:56 Lokaal Deel je nieuws

Ede – Autobedrijf Totaal,  gevestigd aan De Frankeneng is in Juli 2021 gestart met het verhuren van personenauto’s en bestelbussen voor de particuliere en zakelijke markt. In samenwerking met de landelijke franchiseformule Autohopper is er een autoverhuurafdeling opgezet binnen het bekende autobedrijf.

Jan Drost heeft het besluit genomen auto’s en (verhuis)bussen te gaan verhuren om daarmee tegemoet te komen aan de veranderende mobiliteitsbehoeften. “Er zijn steeds meer particulieren en ondernemers die kiezen voor huur of (short)lease op het moment dat er een (extra) auto nodig is. Zeker in deze tijd willen particulieren en bedrijven zich bedrijven zich niet vastleggen aan langdurige stugge contracten. Maar flexibel blijven en toch tegen een scherpe prijs huren of shortleasen. Aan die vraag kunnen wij door de samenwerking met Autohopper voldoen.”

Autoverhuur is naast ons autobedrijf een mooie aanvulling binnen ons bedrijf. Omdat we steeds meer de vraag krijgen naar auto’s of (verhuis)bussen voor de verhuur of shortlease hebben we er bewust voor gekozen om niet zelf het wiel uit te vinden, maar de samenwerking met Autohopper aan te gaan. Auto’s verhuren is echter een vak apart en om die reden sluiten wij ons bij de Autohopper formule aan. Autohopper verwerft een steeds groter aandeel in de autoverhuurmarkt, ze hebben al meer dan 120 vestigingen in Nederland. Vanaf nu kunnen we nieuwe auto’s en (verhuis)bussen (ook bakwagens met laadlift) verhuren die altijd nieuw en voorzien zijn van airco en audio-installatie, en je huurt al een personenauto vanaf slechts € 25,- per dag! Sander Wilschut van Autohopper legt uit: Autototaal verhoogt haar servicegraad en zowel de consument als de zakelijke klant kan dichtbij tegen een uiterst scherp tarief een betrouwbare auto of bus huren.

No-nonsense

Autohopper is een formule die vanuit de klant uit is bedacht en ontwikkeld. Een no-nonsense autoverhuurbedrijf waardoor het makkelijk en dichtbij is om een auto te huren, ter plekke of via internet. En vergeet niet de flexibiliteit; dus ook de mogelijkheid om een auto voor langere periodes te huren of in de vorm van shortlease. Het doel is om uit te groeien tot een brede mobiliteitspartner in onze regio.

Reserveren

Neem voor reserveren contact op met Autohopper Ede (Frankeneng 63, Ede)

Tel: 0318-437379 of ga rechtstreeks naar de website: www.autohopper.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie