Afbeelding
Opsporing Verzocht

Politie zoekt slungelige dronken inbreker De Klomp

30 mei 2018 om 06:27 lokaal

DE KLOMP Televisieprogramma Opsporing Verzocht heeft dinsdagavond aandacht besteedt aan een inbraak bij een woning en een autobedrijf aan de Trapjesweg in De Klomp.

Een man die waarschijnlijk onder invloed is, breekt op 28 september 2017 in bij een woning en autobedrijf aan de Trapjesweg. Resultaat: een geplunderde drankvoorraad en gecrashte auto.

WONINGINBRAAK Zodra de eigenaar van de woning die avond thuiskomt, ontdekt hij dat de bestuurdersdeur van zijn auto open staat. Even later ziet hij dat zijn woning volledig overhoop is gehaald. Ieder kastje, deurtje of doosje heeft de inbreker aangeraakt en zelfs de drankvoorraad is geplunderd. Uiteindelijk neemt hij een oude telefoon en wat contant buitenlands geld mee.

AUTOBEDRIJF Naast de woning zit een autobedrijf. Ook daar slaat de inbreker toe, waarbij hij wordt gefilmd door een bewakingscamera. Op de beelden is te zien dat de inbreker in zijn rechterhand vermoedelijk een fles drank houdt. Vervolgens test hij enkele auto's om te kijken of er een niet op slot zit. Uiteindelijk stapt hij in een Renault Clio. Kennelijk was de man dusdanig onder invloed dat hij vrijwel direct vol tegen een hek op het terrein aanrijdt. 

DADER De politie doet onderzoek in de zaken en wil graag weten wie de man op de beelden is. De man lijkt op de bewakingsbeelden wat slungelig. Een buurtbewoner meent de man gezien te hebben en heeft gehoord dat hij Engels sprak. Tijdens de inbraken droeg de inbreker om zijn nek een fototoestel. Tips kunnen online doorgegeven worden of via tel. 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

Bron: Opsporing Verzocht. 

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie