Kick-off Christelijke Hogeschool Ede Bedrijfskunde bij Labnest

21 september 2021 om 14:13 Lokaal Deel je nieuws

Op 9 September was het zover, de kick-off van het afstudeerjaar voor de bedrijfskunde studenten van de Christelijke Hogeschool in Ede. 

Het event werd gehouden bij LABNEST in Ede; de broedplaats voor jonge startende ondernemers in regio Foodvalley. Georganiseerd door Valerie van Zuijlen (founder LABNEST) en Dirk Goijert (docent CHE).

De kick-off stond volledig in het teken van de ondernemersgeest, tezamen met 75 studenten, directies regionale bedrijven en genodigde gastsprekers uit de regio; Bambook (Richard Aangeenbrug & Brent Waterman), Flitsmeister (Jorn de Vries), Vin Natoer (Carlita Companjen & Sanne Elisabeth Talmon), Bakker Bart Ede (Ronald Van Kolthoorn) en Corvus Drones (Frans-Peter Dechering). 

De maar liefst 75 aanwezige studenten werden toegesproken, geinspireerd en deelden mee aan de proeverij van Vin Natoer en drone demonstratie van Corvus Drones. Daarnaast verkregen zij twee maal vijftig minuten de tijd om in groepjes te werken aan de pitch voor eigen startup die hierna werd gepresenteerd aan de vakjury bestaande uit Dirk Goijert (docent CHE Bedrijfskunde), Valerie van Zuijlen (founder LABNEST), Eelco Craanen (Partner CROP accountants & adviseurs), Ronald Van Kolthoorn (eigenaar Bakker Bart Ede) en Carlita Companjen (Founder Vin Natoer). De top 5 van de 16 groepjes werd geselecteerd en zal de aankomende 100 dagen in LABNEST werken aan eigen startup. De winnende pitch won daarnaast maar liefst een momentum later een helicopter vlucht over de regio verzorgd door HeliCentre. 

Een ondernemende dag om niet te vergeten. 

In samenwerking met: Christelijke Hogeschool Ede Bedrijfskunde, CROP accountants & adviseurs, Bambook, Flitsmeister (Jorn de Vries) Vin Natoer, Bakker Bart Ede, Corvus Drones, Rabobank Vallei en Rijn, Regio Foodvalley, Sethone Cateraars, Bakkucino, Puro gelato & caffe Ede HeliCentre.

Beleef deze ondernemende dag nogmaals en bekijk de aftermovie: https://youtu.be/CR-RQiiMxc8

www.labnest.info 

75 studenten van de Christelijke Hogeschool Ede Bedrijfskunde
Helicopter tour over Regio Foodvalley
Winnaars Pitch Challenge LABNEST
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie