Kerstballenspeurtocht tijdens kerstvakantie bij Natuurcentrum Veluwe
Kerstballenspeurtocht tijdens kerstvakantie bij Natuurcentrum Veluwe Natuurcentrum Veluwe

Kerstballenspeurtocht voor het hele gezin

24 december 2021 om 15:09 Lokaal Deel je nieuws

Heb je even genoeg van het binnen zitten? Ga dan lekker wandelen bij het Natuurcentrum Veluwe. Vanaf 1e Kerstdag organiseert het Natuurcentrum Veluwe een “Kerstballenspeurtocht” voor het hele gezin. Deze leerzame speur-/kerstwandeling met een lengte van ca. 5 km start en eindigt bij het Natuurcentrum. 

Een boekje van de speurtocht is gratis verkrijgbaar bij het Natuurcentrum. Je gaat op zoek naar kerstballen in de bomen. Op de kerstballen staan meerkeuzeantwoorden op vragen die in het boekje staan. Al speurend geniet je van de mooie Edese heide en het bos.

De kerstballenspeurtocht kan dagelijks van 24 december 2021 t/m 9 januari 2022 worden gelopen en kent geen vaste starttijden.

Je bent er even lekker op uit met je gezin en de kinderen maken kans op een leuke prijs. Neem een pen of potlood mee om het antwoordformulier in te kunnen vullen en deponeer na afloop het antwoordformulier in de daarvoor bestemde bak (of mail je antwoord naar info@natuurcentrumveluwe.nl).

Er is genoeg parkeerruimte bij het Natuurcentrum ook voor de fietsen. Honden mogen mee, mits aangelijnd. Vergeet je stevige schoenen niet.

De tocht word je gratis aangeboden door het Natuurcentrum Veluwe. Mocht je het natuurcentrum willen steunen zodat we de activiteiten kunnen blijven organiseren, dan is een vrijwillige bijdrage zeer welkom. Je kunt daarvoor de QR code op het boekje scannen.

Uiteraard is het natuurcentrum open voor een warme kop koffie en thee TO GO (of andere versnaperingen)! En in de loop van volgende week ook voor echte warme chocolademelk met slagroom. Natuurcentrum Veluwe is in de kerstvakantie dagelijks geopend van 10.30 - 16.00 uur.
Houd rekening met de geldende corona-maatregelen.

Voor meer informatie zie www.natuurcentrumveluwe.nl

Het natuurcentrum is in de kerstvakantie dagelijks geopend.
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie