Puppy met botje
Puppy met botje Pixaby

Helpende handen gezocht

22 februari 2022 om 13:17 Lokaal Deel je nieuws

Stichting Dierenvoedselbank Vallei & Veluwe is dringend op zoek naar helpende handen voor het uitgiftemoment in de gemeente Ede. 

Tijdens het uitgiftemoment sta je de gasten te woord en zorg je dat zij de spullen krijgen die zij nodig hebben voor het behoud van hun huisdier(en) denk hierbij aan droogvoer, natvoer, snacks, speelgoed, verzorgingsartikelen, riemen, halsbanden maar ook anti wormmiddelen en antivlooien middelen. Je draagt zorg voor het ompakken van het voedsel en zorg dat er altijd omgepakt voer op voorraad is. Je houd bij wie wel en wie niet is geweest voor de administratie.

Pre is dat je de donderdag (om de week) beschikbaar bent vanaf 16:30 tot minimaal 18:15. De daadwerkelijke uitgifte op de locatie is van 17:00 - 18:00. Je beschikt over eigen vervoer (fiets/auto), dit omdat geregeld in overleg donaties in de regio opgehaald mogen worden. Ben je klantgericht, vriendelijk en geduldig dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden een zeer leuk en actief team aan waarin je komt te werken! Jouw input word als zeer welkom ervaren. Daarnaast hebben wij een jaarlijks teamuitje en diverse kleine presentjes zoals met de feestdagen. Wij bieden een reiskostenvergoeding aan voor reizen welke niet naar de vaste uitgiftelocatie zijn.

Wij zijn een zeer actieve vriendelijke stichting welke constant op zoek is naar nieuwe mogelijkheden. Op dit moment hebben wij uitgiftelocaties in de gemeente Wageningen, gemeente Rhenen, gemeente Ede, gemeente Rhenen & gemeente Veenendaal.

Wil jij het team komen versterken? Stuur een mail naar dvbvalleienveluwe@gmail.com

Meer informatie is te vinden op onze website www.dierenvoedselbankvalleienveluwe.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie