Nathalie Wind kondigt haar christelijke EP aan met een nieuwe single

1 maart 2022 om 08:37 Lokaal Deel je nieuws

EDE - Na een lange periode van groeien en schrijven brengt Nathalie Wind binnenkort haar debuut EP met Nederlandstalige aanbiddingsmuziek uit. In de aanloop naar de release brengt ze op 4 maart het lied ‘Bouw je hoop op Hem’ uit. Maar wie is Nathalie en wat maakt deze nieuwe worshipmuziek zo bijzonder?

Enkele jaren geleden ontstond bij Nathalie de droom om muziek te schrijven en daarmee anderen te bemoedigen. Iets wat tot die tijd eigenlijk alleen haar persoonlijke manier was om God te vinden. Na een lang proces zijn er vijf nieuwe aanbiddingsliederen ontstaan. “Eigenlijk vond ik mezelf de minst geschikte persoon om dit te doen, ik kon wel duizend redenen bedenken om het niet te doen of waarom iemand anders een betere keus zou zijn! Maar toch had ik het idee dat God dit van mij vroeg, dat Hij de liedjes aan mij had toevertrouwd, dus toen ben ik er maar mee aan de slag gegaan...”

De 23-jarige Edese heeft de muziek geschreven in haar vrije tijd, naast haar baan als sociaal werker. “Ik hoef er niet van te leven, en ik heb eigenlijk ook nog niet echt een plan voor een muzikale carrière. Dat klinkt misschien gek, maar ik ben puur en alleen gaan werken met de dingen die ik zeker wist: deze 5 liedjes heb ik gekregen en ik mag ze de wereld in brengen. Niets hiervan is voor mij of mijn reputatie als muzikant, ik wil gewoon dat de mensen die ernaar willen luisteren daar de mogelijkheid voor krijgen. En natuurlijk hoop ik dat het mensen mag bemoedigen!”

Nu is het eindelijk zover, Nathalie’s nieuwe muziek is af en als voorproefje verschijnt de single ‘Bouw je hoop op Hem’. Een lied dat gaat over hoe God elke dag genoeg kracht geeft om de dag door te komen - wat er ook gebeurt. “Soms kan er zoveel gebeuren op een dag waardoor je nog voor lunchtijd alle moed voor je dag al verbruikt lijkt te hebben. Het is heel makkelijk om dan hopeloos te worden, maar het is juist zo belangrijk om te blijven herinneren dat God altijd bij ons wil zijn om ons er doorheen te helpen.”

De single is vanaf aanstaande vrijdag 4 maart te beluisteren via alle bekende streamingplatforms.

Meer over Nathalie is te vinden via:

www.nathaliedjes.nl

https://instagram.com/nathaliedjes_

https://fb.me/Nathaliedjes

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@nathaliedjes.nl.

Nathalie Wind
Nathalie Wind
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie