De overhandiging van een jaar gratis Toyota lease auto aan Kimberley Bos gesponsord door LABNEST en Van Gent. Diderik van Gent (Toyota van Gent) Midden: Kimberley Bos (Olympisch Skeleton Atleet) Rechts: Valerie van Zuijlen (Founder Director Labnest)
De overhandiging van een jaar gratis Toyota lease auto aan Kimberley Bos gesponsord door LABNEST en Van Gent. Diderik van Gent (Toyota van Gent) Midden: Kimberley Bos (Olympisch Skeleton Atleet) Rechts: Valerie van Zuijlen (Founder Director Labnest) Fae Milder

“BUSINESS POSSIBLE” Het evenement voor aanstaande en startende ondernemers in Ede

13 maart 2022 om 23:19 Lokaal Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag middag, 12 Maart 2022, was het eindelijk zo ver! Hartje industrieterrein Ede maakte plaats voor het event “Business Possible”. Met een grote witte tent als decor, werd de tot dusver bekende Newtonstraat langs de A-12 gelegen locatie van Labnest omgetoverd tot de bijeenkomst en samenkomst hub voor ondernemend impactstad Ede.

Het event werd georganiseerd als een samenwerking tussen Labnest, de incubator en accelerator voor de toekomstige generatie van entrepreneurs en startups, en de Nederlandse Ondernemers Academie. Met als doel om startende en aanstaande ondernemers in Ede te inspireren met een ondernemende middag gevuld met gastsprekers uit de regio. Zodoende deelden ondernemers, specialisten en zelfs olympische atleten die middag hun verhaal.

Met een opkomst van zo’n 100 gasten, varierend uit aanstaande en startende ondernemers, studenten van Technova, Christelijke Hogeschool Ede, Wageningse Universiteit, ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten, regionaal gevestigde ondernemers, entrepreneurs, startups, organisaties, en instanties als Gemeente Ede en de Rabobank te gast. Werd de zogeheten triple helix tussen de academische wereld, de industrie en de overheid, eindelijk gerealiseerd op het buitenterrein van Labnest.

Onder het mom van een take-off bartje van Bakker Bart en vers bereide barista koffie van Fier werd de middag afgetrapt door founder director van Labnest, Valerie van Zuijlen (27). Van Zuijlen alzijnde een jonge entrepreneur haarzelf, studeerde over de hele wereld voordat zij zichzelf vestigde met haar eigen business possible in haar geboortestad Ede. Van design, film, media, computer wetenschappen tot videogame studies koos zij ervoor om haar familie erfgoed van vastgoed om te toveren tot de hub voor toekomstige entrepreneurs, pioniers, visionair en innovators. Als geen ander weet Van Zuijlen, vanuit eerder studerend in Silicon Valley, dat ook Ede haar erfgoed heeft in de tak van innovatie alszijnde Food Valley. Van Zuijlen moedigt dan ook menig toekomstig entrepreneur aan om zijn of haar dromen na te jagen, of haar zeggende na te vliegen.

Met een indrukwekkende line-up als gevolg van gastsprekers uit de regio werd de toon gezet. Van de founders van Zero Gravity drones, Boris Guntenaar en Robbert Kuijper over het letterlijk aanvliegen van jouw ondernemersdroom, specialisten intelectuele eigendom van Dirkzwager Legal Dieuwertje Bouchier en Jeroen Lubbers over het delen van een goed idee, co-founder Rogie´r Power van Kumasi Drinks over future proof ondernemen, directeur Diderik van Gent van Toyota van Gent over het succes achter het familiebedrijf, en niemand minder dan olympisch skeleton atleet Kimberley Bos deed haar boekje open over topsport als ondernemen.

Naast dat de entourage van deze middag, de waterstof auto van Toyota en een gloednieuwe hybride yaris, maakte Van Gent ook de middag geheel “Business Possible” waardig door aan te kondigen dat de Labnest startups beschikking krijgen tot een jaar gratis lease auto. Daarnaast sloten Van Gent en Labnest handen in e´e´n en bood ook startend ondernemer en olympisch trots Kimberley Bos als sponsoring een lease auto voor een jaar.

“Business Possible”, een event en middag die boekbeeld en boodschap deed aan de start van jouw eigen ondernemersreis, waarin alles mogelijk is zolang je er in geloofd.

Heb jij een uniek idee voor jouw eigen onderneming, en is deze impact en innovatie gedreven, kom langs bij Labnest en maak jouw droom waar. Ga naar www.labnest.info voor meer informatie.

Locatie Labnest HQ event “Business Possible”
Valerie van Zuijlen (Founder Director Labnest)
Startende en aanstaande ondernemers te gast bij Business Possible
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie