Jarana uit Thailand
Jarana uit Thailand Onbekend

Jarana uit Thailand zoekt een gastgezin in Ede

13 juni 2018 om 14:43 lokaal Deel je nieuws

Persbericht ‘’Haal de wereld in huis’’

Jarana uit Thailand zoekt een gastgezin in Ede

Eind augustus 2018 is het voor verschillende buitenlandse studenten zover: ze komen naar Nederland voor een uitwisseling via het High School Holland programma van Travel Active. De 15-jarige Jarana komt op 25 augustus naar Nederland met uitwisselingsorganisatie Travel Active en hij is ingedeeld in Gelderland. We weten al dat hij welkom is op het Marnix College in Ede. We zijn daarom op zoek naar een gastgezin in Ede (of op fietsafstand) die het leuk vindt om hem een warm thuis te bieden.

 

Jarana stelt zich voor

Mijn naam is Jarana, maar ik word ook Make genoemd. Ik woon in Bangkok met mijn vader, moeder en broer van 17. Mijn broer doet nu ook een Highschool jaar en woont bij een gastgezin in Vancouver, Canada. Op school in Bangkok vind ik Sport het leukste vak. Ik voetbal namelijk heel graag, in mijn elftal sta ik links in de aanval. Carlo Ancelotti is mijn favourite coach. Daarnaast vind ik op school het vak muziek en natuurkunde interessant. In Nederland wil ik graag poffertjes en oliebollen eten. En natuurlijk ben ik benieuwd naar stroopwafels en drop! Ik ben al een keer in Nederland geweest. Iedereen fietst overal naartoe! Ik wil ook heel graag fietsen als ik in Nederland ben. Ik kijk er naar uit om naar Nederland te komen en jullie land echt te leren kennen.

 

Bent u geschikt als gastgezin?

Veel gastgezinnen die deelnemen aan het programma zijn nieuwsgierig naar de leefgewoonten van iemand uit een ander land of vinden het leuk om ook hun eigen kinderen een stukje buitenlandse cultuur mee te geven. U draagt bij aan een onvergetelijke ervaring voor uw gezin, maar ook voor de internationale student die zijn/haar eigen horizon enorm verbreedt. Tijdens het verblijf in Nederland staan de studenten en gastgezinnen onder begeleiding van een Regio-coördinator van Travel Active.

Meer informatie?

Wilt u Jarana, of een andere internationale student, een thuis bieden? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met het High School Holland team van Travel Active. Telefoonnummer: 020 – 7372062 of e-mail: highschoolholland@travelactive.org.

 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie