Afbeelding
AberMedia

Vrouw (18) gewond bij frontale aanrijding in Lunteren

30 juni 2018 om 19:54 lokaal

LUNTEREN Bij een verkeersongeval op de Meulunterseweg in Lunteren zijn zaterdag aan het begin van de avond twee personenauto's frontaal op elkaar gebotst. Hierbij is een 18-jarige vrouw uit Voorthuizen gewond geraakt. Zij is naar het ziekenhuis gebracht. De andere drie inzittenden zijn door ambulancepersoneel nagekeken, maar zijn niet gewond geraakt.

Getuigen verklaarde aan de politie dat één van de voertuigen een tractor zou hebben ingehaald en hierna met twee wielen in de berm terecht was gekomen. Door waarschijnlijk een te heftige stuurcorrectie schoot de auto de rijbaan weer op en botste daar frontaal op een tegenligger.

De gealarmeerde brandweer van Lunteren en het hulpverleningsvoertuig van de brandweer Barneveld zijn wel ter plaatse geweest maar hoefden niet ingezet te worden. Een opgeroepen traumahelikopter werd geannuleerd.

De politie sloot de Meulunterseweg tussen de Blankespoorsedijk en  de Liesseltseweg tijdelijk af voor het verkeer.

Een van de voertuigen werd bestuurd door een 23-jarige man uit Lunteren, het andere voertuig door een 22-jarige man uit Lunteren. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie