Afbeelding
gert van dalen

“Songs from the Heart” bestaat al 5 jaar

17 januari 2023 om 11:03 Lokaal Deel je nieuws

“Songs from the Heart” is een koor dat dit seizoen vijf jaar bestaat. Een jubileum dat op 4 februari 2023 met een avondvullend concert wordt omlijst. Het concert in de “Ontmoeting” te Bennekom draagt de titel “Stralend licht”.

Hoe fijn is het om in het donker de maan aan de hemel te zien of de zon te zien opkomen die weer licht brengt. Uit verschillende culturen en tradities zingt het koor over het licht. Het licht wat maakt dat alles kleur krijgt, helder en mooi wordt, warmte, kracht en liefde geeft. Zonder licht kan een mens niet leven. En mogelijk heb je meegemaakt dat juist muziek je hoop en kracht geeft als het donker is en je leven een straal van licht kan gebruiken. Daarom ons jubileumconcert op 4 februari vol “Stralend Licht”.

Songs from the Heart telt zo’n 25 zangers en zangeressen en oefent wekelijks in De Hoge Born in Wageningen. Dirigent Anadya Wouters, één van de oprichters van het koor: “Elke week verheug ik mij weer op de repetitie. Het koor heeft een mooie klank en straalt een energie uit die luisteraars raakt. Tijdens de Vredesweek gaven we een concert in Veenendaal waar mensen geroerd werden door de muziek en de klank van Songs from the Heart. Energie uitstralen, licht uitstralen. Dat doet dit koor.”

Speciaal voor het jubileumconcert komt Ori Jedlowski uit Italië. Zij is een klassieke gitaarartiest, singer-songwriter, verhalenverteller, facilitator van Biodanza® en gitaarleraar aan Conservatorium in Milaan.  In al haar werk komt de zorg voor schoonheid, wijsheid en gezondheid van mensen tot uiting. Tijdens het concert zal zij het koor aanvullen en begeleiden met haar enthousiasme en liefde voor de muziek.

Meer info: songsfromtheheartkoor.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie