Burgemeester op de filicipee
Burgemeester op de filicipee Truida Rribbers

Veluwe Fiets4-daagse groot succes

9 juli 2018 om 11:47 lokaal Deel je nieuws

Veluwefiets4-daagse Otterlo zeer geslaagd.

De organisatie van de Veluwefiets4-daagse kijkt terug op een goed geslaagde fiets4-daagse. Met weer een kleine honderd deelnemers meer dan vorig jaar, 874 fietsers werden ingeschreven waaronder ook fietsers die voor 1 of meerdere dagen mee konden rijden.

Alle dagen werd er gestart en gefinisht vanaf De Waldhoorn in Otterlo, met dagelijks een versnapering voor onderweg.

Op maandag werd de opening gedaan door Burgemeester Rene Verhulst, spontaan en sportief sprong hij op de Filicipee, een fiets met een groot wiel voor en een kleine achter.

We fietsten door de Hoge Veluwe, bij Schaarsbergen eruit, over de Deelense Heide, door Hoenderloo terug, weer de Hoge Veluwe in.

Dinsdag fietste we over De Mossel, richting Renkum en Wageningen, langs uitkijkpost De Valenberg voor een prachtig uitzicht, en weer terug naar Otterlo.

Op donderdag richting de Goudsberg, met als Tip, de Jachthoeve, een boerderij winkel en fruithof, verder naar Kootwijk en Garderen, en wederom een prachtig uitkijktoren op het Kootwijkse zand.

Vrijdag de laatste dag, richting Lunteren, waar veel deelnemers even afstapten om bij de Doesbugermolen een kijkje te nemen, via het Doesburgererf naar een Boerenwoagen museum daar konden ze effe rond kieken, vandaar over de Grebbelinie naar de Klomp en via Ede terug naar Otterlo

Te zien was dat de deelnemers deze dagen echt genoten van wegen het mooie weer en de afwisselende routes.

Het is voor de organisatie een plezier om te zien hoe mensen op een mooie manier met elkaar in contact komen, genietend van de natuur en de prachtige omgeving rondom Otterlo.

Alle weekdeelnemers kregen een medaille en een mooie roos, daarna werd de Veluwe Fiets4-daagse afgesloten met een verloting en een gezellige BBQ.

Als alle fietsers tevreden zijn en hun waardering uitspreken naar de organisatie en alle vrijwilligers is de Veluwe Fiets4-daagse Otterlo geslaagd. Daar werkt de organisatie voor, en gaan we het volgend jaar met veel plezier zeker weer organiseren.

Graag willen we alle sponsoren bedanken, zonder sponsors en vrijwilligers kun je een dergelijk groot evenement niet organiseren!!!

De volgende Veluwefiets4-daagse Otterlo is van 1 t/m 5 juli 2019. Noteer dat vast in uw agenda!

controle
onderweg
onderweg
onderweg
onderweg
welverdiende medaille
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie