Doe mee aan de zomerfotowedstrijd van Ede Stad.nl en win een mooie prijs.
Doe mee aan de zomerfotowedstrijd van Ede Stad.nl en win een mooie prijs. BDUmedia

Maak jij de ultieme zomerfoto?

11 juli 2018 om 11:25 lokaal

EDE Maak jij de ultieme zomerfoto? Doe mee aan de zomerfotowedstrijd van Ede Stad.nl en win een mooie prijs.

Struinen door sfeervolle steden, genieten van gezelligheid op de camping of ontspannen in de eigen achtertuin. In de zomervakantie is er altijd wel een aanleiding om mooie foto's te maken. Welke foto stuurt u in voor de zomerfotowedstrijd van Ede Stad.nl?

HOOFDPRIJS De ingezonden foto's zijn te bewonderen in de fotogalerij op www.edestad.nl. Een selectie krijgt een plek in de krant. Aan het eind van de zomervakantie selecteert de redactie de vijf mooiste foto´s en dan is het aan de lezers om de winnaar te bepalen. De maker van de mooiste zomerfoto wint een meubelcheque ter waarde van 500 euro, beschikbaar gesteld door De Lounge Interieur, gevestigd aan de Achterdoelen 29 in Ede.

DEELNEMEN Uw zomerfoto inzenden? Ga naar www.edestad.nl en klik bovenin op de banner van de zomerfotowedstrijd. Volg vervolgens de aanwijzingen op uw scherm.

SPELREGELS Om in aanmerking te komen voor plaatsing in de krant en de hoofdprijs moet u voldoen aan de volgende voorwaarden:

• Foto's moeten in een hoge resolutie (bestand van minimaal 750 kb) worden aangeleverd.
• Vermeld duidelijk waar en wanneer de foto is gemaakt en wie of wat er op de foto is te zien.
• Alleen lezers uit het verspreidingsgebied van de krant dingen mee naar de prijzen.
• Foto's moeten deze zomer zijn gemaakt.
• Maximaal één inzending per persoon.
• Inzenden is mogelijk tot woensdag 22 augustus 12.00 uur. 

FOTOTIPS U hoeft geen dure camera te hebben om de winnende foto te maken. Soms is het een kwestie van geluk: u bent op het juiste moment op de juiste plaats. Maar ook originaliteit en creativiteit zijn onmisbaar. De ervaring leert dat foto´s met mensen erop het goed doen. En natuurlijk geldt: fotografeer met de zon in de rug. Veel succes!

Meer informatie is te vinden op: www.edestad.nl/zomerfoto.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie