Sara, Ilana, Jaelynn,  Kaylanne, Lieke en Kaily
Sara, Ilana, Jaelynn, Kaylanne, Lieke en Kaily Manja Moraal

Medailleregen voor topafdeling Turnclub P.i.T !!

29 mei 2023 om 21:49 Lokaal Deel je nieuws

Afgelopen pinksterweekend vond het jaarlijkse OBTK toernooi weer plaats in Breda. Een heel leuk toernooi waar P.i.T al jaren met alle selecties aan deelneemt. De club nam weer handenvol individuele medailles en teambekers mee naar huis en zelfs de beroemde Ruud van Loon cup voor de beste dagscore werd op zondag gewonnen door een turnster van P.i.T. Op maandag kwamen de hoogste niveau’s in actie. 

Sara Bakker (pupil 1 niveau 1) werd twee weken geleden nog kampioen van het district in niveau 3, maar had vandaag haar oefeningen paraat op niveau 1! Ze verdiende allround zilver. Kaylanne van Beek en Jaelynn Pieters (pupil 2 niveau 1) turnden een mooie wedstrijd waarbij het goud én zilver naar deze dames ging. 

Lieke Tollenaar, Kaily Meerwijk en Ilana van Vessem (Pupil 3 niveau 1) turnden ook ontspannen en werkten aan eigen doelen die overigens ook behaald zijn! Lieke werd geheel terecht eerste en Kaily mocht het brons ophalen! 

Als extra cadeautje mocht het team van Lieke, Kaily en Kaylanne ook nog goud ophalen! 

Marit van Rabenswaaij laat inmiddels al een aantal wedstrijden haar visitekaartje achter. Deze senior Eredivisie die veruit de minste trainingsuren maakt, liet wederom zien de beste te zijn en niet met het minste programma! Met maar liefst 6 punten verschil won ze met overmacht.

Fien Cornelissen deed een categorie hoger mee bij de junioren B, waar ook Noortje Dekker in uitkomt. Fien had niet haar beste wedstrijd, maar liet ook hele mooie dingen zien! Ze werd 4e. Noortje turnde grotendeels foutloos en was vooral ontzettend sterk op balk. Ze mocht het zilver ophalen. 

Ook Julia Duijst werd vandaag in een niveau hoger dan normaal ingedeeld bij de senioren B, waar ook Marleen Epskamp turnt. Beide turnsters lieten hele knappe upgrades zien op zowel sprong als balk. Marleen mocht het zilver ontvangen en Julia werd 4e. Als team werden de vier B turnsters samen tweede!

Noortje Dekker, Julia Duijst, Marleen Epskamp en Fien Cornelissen
Marit van Rabenswaaij
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie