Bouwsport judotoernooi 2023
Bouwsport judotoernooi 2023 Sportschool Herbert

Sportschool Herbert met zijn Judo Team uit Ede haalt 10 medailles naar binnen tijdens het Bouwsport judotoernooi 2023

20 november 2023 om 12:07 Lokaal Deel je nieuws

Sportschool Herbert uit Ede heeft afgelopen zaterdag goed gescoord tijdens het Bouwsport toernooi in Ermelo.

Het Judo Team van sportschool Herbert heeft laten zien wat ze waard zijn door 1 gouden, 4 zilveren en 5 bronzen medaille in de wacht te slepen. Dit was tevens de eerste keer voor veel judoka’s  ze deelnamen aan een judotoernooi en de resultaten zijn fantastisch.

Alexander Fredriks was de absolute ster van het team en wist alle partijen te winnen, waarmee hij de eerste plaats verdiende. Dit was tevens zijn eerste judotoernooi wat zijn prestatie extra bijzonder maakte. Zijn broer Floris Fredriks heeft ook in dezelfde poule ook goed gestreden en is net onder zijn broer geëindigd op de 2e plek.

Isa Siemons, Saar Hooleman, Milad Ghani, behaalde ook na een spannende strijd in hun poules de 2e plek. De 3e plek werd behaald door, Damian Roelofs, Olivia Roelofs, Wayon Kersten, Josiah van Ree en Navid Ghani, ook zij hebben het fantastisch gedaan.

Alle kinderen zijn welkom om mee te trainen op woensdag en vrijdagmiddag vanaf 15.45 uur. Ook voor volwassenen biedt Sportschool Herbert elke dag trainingen. Durf jij de uitdaging aan?

Neem contact op voor meer informatie en/of proeflessen via 06 1602 1111, info@sportschool-herbert.nl of bezoek de website https://sportschool-herbert.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie