Inloophuis
Inloophuis "De Wissel" op dinsdags open voor jonge (aanstaande) moeders om elkaar te ontmoeten en onderwerpen te behandelen die spelen onder de jonge (aanstaande) moeders Shiloh Ministries

Nieuw seizoen bij Inloophuis De Wissel

Maatschappelijk Deel je nieuws

Vorig jaar zijn we enthousiast gestart, en nu gaan we nog enthousiaster verder! De afgelopen periode hebben we al veel mensen verwelkomd en ontmoet in de Wissel. Ook het nieuwe seizoen staat er weer en heerlijk kopje koffie of htee voor iedereen klaar, ook aan de jonge kinderen die meekomen wordt gedacht!!

We gaan regelmatig creatieve workshops aanbieden die begeleid worden door een vaste vrijwilligers.

Iedere dinsdagmorgen starten we om 9.30 uur met de creative activiteiten. Neem je handwerk mee, en geniet van het samen bezig zijn. Houd de agenda op de website in de gaten of via de facebookpagina voor het aanbod van de workshops.

Op woensdagmorgen is er speciaal aan de jonge moeders en hun kinderen gedacht. Ben je net moeder geworden of verwacht je een kindje, wil je wel eens wat ervaringen delen,  of toe aan even wat gezelligheid. Kom dan gerust langs! Op dinsdag 15 oktober is er 'Muziek op schoot' gepland, geef je snel hiervoor op. Entree is deze keer gratis. Opgeven kan via www.dewissel-ede.nl.

Op vrijdagmorgen is het inloop, de deur staat open voor een praatje, gezelligheid, een spelletje. We organiseren op vrijdag 29 oktober een gezellige high tea, een kapster komt langs voor een voordelige knipbeurt. Kortom voor iedereen wat wils.

Tijdens onze openingstijden is het ook mogelijk om spullen die besteld zijn via de webshop, bij ons op te halen (dit graag in overleg!) en staan er handgemaakte spulletjes te koop in de vitrinekast. Loop dus gerust even langs!

 

De gezellige huiskamer van inloophuis
advertentie