Afbeelding
Google Streetview

Huisvesting voor arbeidsmigranten aan de Zandlaan

12 september 2019 om 16:52 Maatschappelijk

EDE De burgemeester en wethouders gaan akkoord met het verlenen van een tweejarige vergunning voor het huisvesten van arbeidsmigranten in het voormalig PTC+-gebouw aan de Zandlaan 27.

Hierbij is er een mogelijkheid de vergunningstermijn met drie jaar te verlengen als de kwaliteit van de leefomgeving gedurende twee jaar is gewaarborgd en er binnen die twee jaar een uitgewerkt plan is gemaakt voor een definitieve bestemming van het pand aan de Zandlaan. 

Jan de Boer

ZIENSWIJZE Tegen de aanvraag is een zienswijze ingediend door de Christelijke Onderwijs Groep, samen met de Christelijke Hogeschool Ede en Stichting Christelijke Scholengemeenschap Het Streek. De scholen willen dat het gebouw wordt ingevuld met een functie die past binnen de doelstellingen van de Kenniscampus.

DRAAGVLAK Ook wordt door de partijen aangegeven dat er onvoldoende parkeerplaatsen zijn en dat er onvoldoende draagvlak is. De zienswijze was voor het college geen aanleiding om de huisvesting van arbeidsmigranten in het pand te weigeren.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie