Na afloop even lekker genieten.
Na afloop even lekker genieten. Joost Venendaal

Geslaagd voor zwemdiploma A en B bij Sportschool Venendaal

16 december 2019 om 08:27 Maatschappelijk Deel je nieuws

Het was gezellig druk bij “sportschool Venendaal” in Ede-Rietkampen. De dag begon nog normaal met de zwemschool zwemlessen – judolessen en fitness. Maar in de loop van de ochtend werd begonnen met het diploma-zwemmen. Bij “Sportschool Venendaal” werd het een gezellige drukte.

De deelnemers/sters die afzwommen voor diploma A of diploma B waren samen met hun ouders en grootouders naar het zwembad in Ede-Rietkampen  (Laan der Verenigde Naties 92-Ede) gekomen voor dit feestelijke gebeuren.  Onder leiding van Marian Venendaal werden zij beoordeeld op hun zwemvaardigheid. Voor diploma A moesten ze o.a. door de hoepel heen zwemmen.  de schoolslag, rugslag en nog veel meer baantjes (borstcrawl en rugcrawl) zwemmen. Niet alleen de vele meters die de kinderen maken is belangrijk; het moet ook van goede kwaliteit zijn; het gaat om de veiligheid van de kinderen. Sommige kinderen gaan (jammer genoeg) het hele jaar niet naar een zwembad en dan moet het zomers toch gewoon weer veilig zijn. Dus ……. ouders; ga lekker zwemmen met de kinderen!    

Allemaal van harte met dit mooie resultaat. Geslaagd voor Diploma A zijn; Myrthe Nunaan, Rosalie Manga, Niels Last, Chakira Ansink, Lieke Heiwegen, Gerlice Jansen, Sarah-Lynn Hildering,   Julian van den Berg, Nina Vroegop, Noelange Lo Teerink, Emma van Laar, Sophie vd Craats, Jilles Rosendaal en Annejet Wolfert.

Geslaagd voor zwem-Diploma B zijn de volgende kinderen; Roos Bosman, Lois Rosendaal, Pieter Tennekes, Michael Eysbroek, Ryan van Rossen en Stefanie van den Berg.

Het was bij het zwembad van  “Sportschool Venendaal” (in Ede) ook een gezellige middag voor Jamie Pastor en Jesse Hendriksen van de zwemles voor kinderen met ‘Karakter’.  Zij mochten ook afzwemmen voor hun A-diploma.

Deze 2 ‘keien’ volgden de zwemcursus zwemles voor kinderen met ‘karakter’ bij juf Lia en met goed gevolg. Zij mochten hun A-diploma in ontvangst nemen; ze hebben een erg mooi zwemresultaat laten zien. Mooie zwemslagen en zwemvaardigheden….toppers!

Allemaal van harte met deze bijzondere prestatie – en fijne feestdagen.

Binnen de zwemschool zijn er diverse mogelijkheden van 45 minuten – 1½ uur tot 3 uur zwemles per week; maandag t/m zaterdag.  Voor meer informatie stuur een mail naar info@sportschool-venendaal.nl

Heel blij met zwemdiploma
Diploma B is binnen.
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie