enkele onderneemsters aangesloten bij Ontdek Jouw Kracht
enkele onderneemsters aangesloten bij Ontdek Jouw Kracht Linda ten Bruin

Lokale ondernemers bundelen hun talenten via Ontdek Jouw Kracht

Maatschappelijk Deel je nieuws

Veel locale ondernemers zaten met de handen in het haar toen de coronacrisis losbarstte. Want wat doe je dan, als je normale aanbod niet door kan gaan? Linda ten Bruin, eigenaresse van Balans in Jezelf, zag hier een mooie kans liggen. Wat nu als we de talenten bundelen van verschillende ondernemers uit de omgeving van Arnhem en Ede?

Zij riep de website ontdekjouwkracht.com in het leven. Op deze website zijn gratis cursussen, tips en adviezen te vinden waardoor je in deze bijzondere tijd meer in balans komt en meer in je kracht komt te staan. Juist doordat we allemaal meer binnen zijn, is dit een uitgelezen kans om ook meer naar binnen te keren in onszelf. Wat leeft er in je hart en wat heb je juist nu nodig?

Ondernemers met verschillende expertise bieden allerlei oefeningen, video’s, podcasts en blogs aan om zelf -online- mee aan de slag te gaan. Van creatieve opdrachten tot lichaamsoefeningen, van voeding tot meditatie en me-time voor mama’s. Er is voor ieder wat wils en dat is nu juist de kracht van dit gezamenlijke initiatief.

Wat begon met een paar ondernemers groeide geleidelijk uit tot een groep van acht vrouwen. Linda: “Ik werd heel blij van al die mooie bijdragen. Sommigen kende ik al persoonlijk, anderen heb ik tijdens deze coronacrisis online leren kennen. Nu we weer iets meer vrijheden hebben organiseer ik binnenkort een ontmoeting bij mij in de tuin. Wie weet wat voor offline samenwerkingen hieruit voort zullen vloeien!”

Eén van de aangesloten ondernemers is Babette Weel-Engelgeer, wandelcoach bij Walk ’n Act. “Ik kwam Linda’s initiatief tegen op Facebook, via Coach Ingrid. Zij was al aangesloten en deelde een post over Ontdek Jouw Kracht. Ik was zelf al begonnen met een dagelijkse podcast met inspiratie voor tijdens een blokje om. Het leek me leuk met mijn aanbod ook aan te sluiten bij Ontdek Jouw Kracht, dus zo leerde ik Linda kennen. Mooi hoe dat in je netwerk zo kan gaan. En ik doe soms ook mee met het aanbod van de anderen, want mij inspireert dat ook weer!”

Deelnemende ondernemers zijn initiatiefneemster Linda ten Bruin (Balans in Jezelf), Vera Develing (ConnectYin), Ingrid van Veldhuizen (Coachingrid), Pauline Bruil (Vastenthousiast), Babette Weel-Engelgeer (Walk ’n Act), Rianke de Regt (Inner Image), Marloes Valkering (Bewust Geluk) en Maame Joses (Dit is mijn Stijl). Neem contact op met Linda (linda@balansinjezelf.com) als je interesse hebt ook een bijdrage te leveren!

advertentie