Afbeelding
Henny Jansen

Hofleveranciers Floor Lunteren trots als een pauw

2 november 2020 om 12:02 Maatschappelijk

LUNTEREN Partycentrum Floor kreeg woensdag uit handen van burgemeester René Verhulst het predicaat ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ uitgereikt. Het familiebedrijf bestaat dit jaar 250 jaar. Het coronavirus stond een beoogd feest in de weg. ,,Dit maakt veel goed”, reageert Anton Floor. ,,Hartstikke leuk. We zijn er enorm trots op.”

Henny Jansen

 ,,Onlangs bleek dat onze zoon Wesley hier achter de schermen al een tijd mee bezig was. We hebben zeer veel reacties gehad. Via Facebook, maar ook kaartjes die gestuurd zijn en mensen die bloemen brachten. Vooral in deze tijd doet ons dat goed. Ja, trots dus. Goed voor de continuïteit van ons familiebedrijf. Zoon Wesley is al bezig de lay-out aan te passen. Gelukkig kan veel op de computer, tegenwoordig. Gekscherend hebben we van belangstellenden ook al te horen gekregen ‘jullie zullen nu wel een stuk duurder worden’. Onze klanten hoeven daar niet bang voor te zijn”, besluit Anton Floor lachend.  

Het predicaat ‘Hofleverancier’ staat onder meer voor bewezen kwaliteit, soliditeit en continuïteit van de onderneming. Het symboliseert als het ware het respect, de waardering en het vertrouwen van de Vorst tegenover de begunstigde. De Koning kan het predicaat toekennen aan kleine en middelgrote ondernemingen die een belangrijke plaats innemen in hun regio. De bedrijven moeten daarnaast minimaal honderd jaar bestaan en van onberispelijk gedrag zijn.

Onlangs plaatste EdeStad.nl een uitgebreid verhaal over Partycentrum Floor in het kader van de rubriek ‘Heden en Verleden’. Dat verhaal is hier te lezen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie