Afbeelding
Fietsmaatjes Gelderse Vallei

Medewerkers Opella doneren eindejaarscadeau aan Fietsmaatjes Gelderse Vallei

Maatschappelijk

EDE Fietsmaatjes Gelderse Vallei heeft een donatie van 1650 euro ontvangen van Opella. De zorginstelling gaf medewerkers bij hun eindejaarscadeau de optie om hun cadeau aan Fietsmaatjes te doneren. Dat deden medewerkers en vrijwilligers vol enthousiasme.

Anne Zantinge, communicatieadviseur bij Opella, vertelt over de donatie: ,,Elk jaar kiezen we als Opella een regionaal doel waar medewerkers en vrijwilligers aan kunnen doneren. Het liefst een sociaal initiatief dat lekker dicht bij huis is. Het mooie is dat Opella in dezelfde regio actief is als Fietsmaatjes Gelderse Vallei. Onze acht verpleeghuizen en revalidatielocaties staan namelijk in Wageningen, Bennekom, Lunteren en ook in Harskamp en Oosterbeek. Daarbij vinden we het mooi dat Fietsmaatjes ondanks corona doorgaat. Dat ondersteunen we graag.”

Een aantal bewoners van Opella maakt ook gebruik van de duofietsen. ,,Bewoners kunnen weer zelfstandig fietsen waar dat eerst niet meer ging. Dat zorgt echt voor een positieve ervaring bij de bewoners en hun netwerk”, aldus Zantinge.

,,Voorgaande jaren organiseerden we aan het einde van het jaar een markt voor medewerkers. Dan kozen ze met speciale muntjes hun cadeaus en konden ze ook muntjes in een collectebus doen voor het goede doel. Dit keer kozen we door corona voor een webshop. Ook hier konden mensen voor het goede doel van dit jaar kiezen en dat deden ze graag.”

Bron: Fietsmaatjes Gelderse Vallei

advertentie