Afbeelding
Malkander

Marije Eillebrecht nieuwe directeur-bestuurder Malkander-Ede

1 juni 2021 om 07:44 Maatschappelijk

EDE De Raad van Toezicht heeft Marije Eillebrecht benoemd als de nieuwe directeur-bestuurder bij Malkander. Zij volgt vanaf 1 juli aanstaande Maudy Hylkema (ad-interim directeur-bestuur-der) op. 

Marije Eillebrecht heeft veel werkervaring binnen het publieke domein. Zij werkte vanaf 2009 voor de gemeente Woudenberg in diverse functies, waaronder het projectteam voor de positionering van het Sociaal Domein. Vanaf 2018 was zij werkzaam voor de Omgevingsdienst Regio Utrecht. De nieuwe directeur-bestuurder ziet ernaar uit om te weer terug te keren naar het sociaal domein: ,,Ik voel mij sterk aangetrokken door de mooie organisatie Malkander en haar missie en visie en om gezamenlijk met de medewerkers de volgende stap in de ontwikkeling van het sociaal-cultureel werk van Malkander te zetten”.

Angelique Jonker, voorzitter van de Raad van Toezicht van Malkander, is blij met de aanstelling van Eillebrecht: ,,Marije Eillebrecht is een gedreven persoon, met een gezonde ambitie om Malkander te helpen bij de volgende stap in haar ontwikkeling. Met Marije bouwen wij verder aan de ingezette koers om het ideaal van Malkander ‘met elkaar, voor elkaar’ na te streven.”

De Raad van Toezicht bedankt Maudy Hylkema voor het vele werk dat zij heeft verzet om Malkander binnen de gemeente Ede op de kaart te zetten.

Mail de redactie
Meld een correctie

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie