Afbeelding
Archief BDUmedia

Politie deelt foto van vermist meisje

27 oktober 2021 om 07:37 Mensen

EDE/REGIO De politie heeft dinsdagavond een foto verspreid van het 17-jarige meisje uit Renkum. Zij wordt al sinds maandag vermist en een grote zoekactie in de wijde regio, onder meer in Ede en Bennekom, is tot nu toe zonder resultaat.

De politie zocht maandag al (zonder resultaat) in de omgeving van de Doctor Hartogsweg in Ede naar het meisje en dinsdag werd de zoekactie flink opgeschaald toen ook het Veteranen Search Team mee ging helpen. Zij zochten onder meer in de omgeving van de Ginkelse Heide en bij Doorwerth naar het meisje.

Omdat alle zoekacties tot nu toe nog niet geleid hebben in het vinden van het meisje, heeft de politie nu ook een foto van haar gedeeld. Het gaat om een 17-jarige meisje van ongeveer 1.65 meter lang. Ze heeft een tenger postuur en bruin halflang krullend. Ze droeg bij haar verdwijning Adidas gympen, een beige/witte hoody en een zwarte Adidas broek met witte strepen. Mogelijk heeft zij een witte deken bij zich.

Mensen die het meisje zien of weten waar ze is kunnen contact opnemen met de politie op tel. 1-1-2. Woensdag werd er opnieuw een Burgernet melding verspreid over de vermissing van het meisje.

** Noot van de redactie: aangezien het meisje gevonden is hebben we de foto van haar bij dit artikel verwijderd.


Veteranen hebben dinsdag ook naar het meisje gezocht. - Roland Heitink

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie