Maarten Frijlink na ongeluk echtgenote: ‘Geen ruimte voor inbraak’

5 jan, 11:30 Mensen Diana Kervel
Maarten Frijlink in zijn huis in Lunteren
Maarten Frijlink in zijn huis in Lunteren

LUNTEREN ,,Vrijdagavond en ik sta met het knarsende glas onder mijn schoenen en zak door mijn hoeven bij gedachte dat ik in de slag moet met verzekeraars, politie, banken, gemeente, glaszetter en wie weet wat nog meer. Mijn lief stort in en ik voel mijn tekort.” Een zinsnede uit de brief van Maarten Frijlink aan Ede Stad waarin hij zijn gevoel beschrijft toen hij samen met zijn vrouw thuiskomt vanuit het revalidatiecentrum en hun hele huis overhoop is gehaald.

Dit inbraak-incident kwam bovenop de gevolgen van een ongeluk van echtgenote Gisella. Maarten Frijlink plaatst het in perspectief: ,,Na alles wat we hebben meegemaakt is er geen ruimte om van de inbraak een groot drama te maken. Natuurlijk ben je boos en verdrietig, daarom heb ik ook mijn verhaal opgeschreven. Daarna ben ik alle administratieve zaken gaan regelen met de verzekering.”

Weer wennen aa..

PREMIUM
Afbeelding
Natuur en milieu Varkenskrullen gaan knobbelzwanen in Binnenveld beschermen
PREMIUM
Afbeelding
Politiek Opvang Oekraïners in Harskamp verlengd
PREMIUM
Afbeelding
Voetbal Routiniers versterken vierdeklasser Harskamp
PREMIUM
Afbeelding
Dieren LTO Gelderse Vallei: ‘Vogelgriep in Lunteren enorme schok’
PREMIUM
Afbeelding
Overig Voor tweede maal in een jaar schop in de grond voor glasvezelnetwerk
PREMIUM
Afbeelding
Muziek Edese bassist van Boomerang: ‘We gaan knallen op de Heideweek’

Mis niks, lees alles van Ede


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Ede en omliggende plaatsen met Ede Stad. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Ede Stad lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Ede.