Afbeelding
Ted Walker

Novae Popschool blijft open met de ‘Zomerse Muziek-Strippenkaart’

2 juli 2020 om 10:50 Muziek

EDE Novae Popschool blijft open deze zomervakantie. Er zijn veel mensen die dit jaar niet op vakantie gaan en thuis blijven. Speciaal voor de thuisblijvers heeft de popschool besloten de school open te houden. Zo kan iedereen die thuis blijft een inspirerende invulling aan de zomervakantie geven en een muziekinstrument leren bespelen. 

Vanwege de coronamaatregelen gaan deze zomer veel evenementen niet door en blijven de kinderdorpen gesloten. De zomervakantie is dan voor sommigen best lang. Wat moet je doen, nu je niet op vakantie gaat? Speciaal voor de thuisblijvers heeft Novae Popschool besloten open te blijven voor muziekles. 

Popschooleigenaar en drumdocent Collin Leijenaar vertelt: ,,Toen ik klein was, waren de zomers vaak mijn leukste en meest vruchtbare tijden in mijn ontwikkeling als drummer. Tijdens het schooljaar moest ik veel energie in mijn schoolwerk steken en daardoor schoot het écht goed oefenen en uitgebreid muziek maken er te vaak bij in. Juist in de zomerperiode was ik veel meer ontspannen en had ik mentaal en qua planning alle tijd en ruimte om met muziek bezig te zijn. Oefenen, muziek maken met vrienden, nieuwe liedjes leren, en eigen nummers schrijven. Het waren zomerse muzikale weken vol met plezier, ontspanning en ontwikkeling. Door de popschool deze zomer open te houden, willen we dit muzikale plezier met zoveel mogelijk mensen delen."

STRIPPENKAART Speciaal voor deze zomer heeft Novae Popschool de Zomerse Muziek-Strippenkaart in het leven geroepen. Geen lang lopende verplichtingen, maar vijf individuele lessen op een instrument die je flexibel kan inplannen samen met een van de docenten van Novae Popschool. ,,We willen dat iedereen de fun van muziekmaken kan beleven. Hoe leuk is het om tijdens een warme zomeravond na de barbecue, je gitaar of ukelele erbij te pakken en samen je favoriete zomerhits te spelen en te zingen bij een kampvuurtje? Dan moet je natuurlijk wel een beetje gitaar kunnen spelen. Wist je dat je al met maar vijf gitaarlessen de vier meest gebruikte akkoorden leert spelen, waarmee jij 80% van alle popsongs  kan spelen? Met deze vijf-strippenkaart kan iedereen dat deze zomer leren!" aldus Leijenaar. 

De lessen van Novae Popschool zijn voor alle leeftijden en niveau’s. Deze vijf-strippenkaart is dus de ideale manier om een instrument te proberen, of als je al kan spelen, je skills te verbeteren. De lessen worden deze zomer gegeven in: basgitaar, cajon, drums, gitaar (elektrisch & akoestisch), songwriting, ukelele en zang. 

Normaal is de voordeligste optie om les bij de popschool te hebben een jaarabonnement. Leerlingen die zich voor een langere tijd inschrijven krijgen een hogere korting, dan leerlingen die maar een paar lessen volgen. Vanwege de corona-crisis heeft Novae Popschool speciaal voor deze zomer een korting toegepast op de vijf-strippenkaart zodat je tegen het goedkoopste lestarief lessen kan volgen, een korting die kan oplopen tot meer dan €73 per vijf-strippenkaart. Deze aanbieding geldt alleen voor de vijf-strippenkaart en geldt alleen in de maanden juli en augustus 2020.

GRATIS MUZIEKLES Voor mensen met een minimum inkomen heeft de Gemeente Ede de regeling ‘Ede doet Mee’. Mensen die hiervoor in aanmerking komen kunnen tot tweehonderd euro budget voor hun kind en/of zichzelf krijgen om bijvoorbeeld muziekles bij Novae Popschool te volgen. Dit budget is in te zetten voor deze vijf-strippenkaart, zodat mensen met een minimum inkomen deze zomer gratis muziekles kunnen volgen. Neem hiervoor contact op met de Gemeente Ede.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie