Afbeelding
Gerwin van Luttikhuizen

Concert met 500 kinderen voor het kinderhospice Binnenveld

29 december 2022 om 07:00 Muziek

LUNTEREN De stichting Muziek voor Elkaar houdt een kinderzangavond met samenzang voor het kinderhospice Binnenveld in Barneveld. Het concert wordt op zaterdagavond 21 januari gehouden in de Bethelkerk van Lunteren.

De samenzangavond wordt begeleid door Martin Mans op het orgel samen met Noortje van Middelkoop op de panfluit. Daarnaast verzorgt voorganger Joppe de opening en sluiting. ,,Deze avond gaan we alleen bekende psalmen zingen op hele noten, de meeste psalmen worden gezongen door de kinderen en een enkel ook gezamenlijk”, aldus Bert Versteeg, voorzitter van stichting Muziek voor Elkaar.

BENEFIETCONCERTEN De stichting, gerund door de heren Versteeg, Mans en Bosch, ondersteunt goede doelen door het houden van benefietconcerten. De stichting is jong, maar heeft inmiddels al verschillende goede doelen weten te verblijden met financiële steun. Bert Versteeg nodigt iedereen van harte uit voor de kinderzangavond: ,,Het is voor het eerst dat we een concert in Lunteren organiseren waarbij zoveel kinderen gaan zingen. Wij hebben dit spontaan bedacht om het kinderhospice Binnenveld in Barneveld een hart onder de riem te steken. We bekostigen dit vooralsnog zelf, maar hopen met sponsors en collectes de onkosten te kunnen dekken.”

De toegang voor het concert is gratis, maar er zal wel een collecte worden gehouden. Aanmelden kan via de website www.koopjekaartje.nl De aanvang is om 19.30 uur in de Bethelkerk in Lunteren. Het concert wordt ook online uitgezonden via het Youtube kanaal www.muziekvoorelkaar.nl/lunteren en via de Reformatorische Omroep.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie