Afbeelding
Pathé Ede

Taylor Swift on screen in het ExpoTheater bij Pathé Ede

29 september 2023 om 14:43 Muziek

EDE Genieten van Taylor Swift op het grote scherm, je laten verrassen door de diversiteit aan muziek en opgaan in een live concert alsof je er zelf bij bent? Dat is allemaal mogelijk op vrijdag 13 en zaterdag 14 oktober in Pathé Ede. 

Stil zitten is er niet bij bij deze concert-ervaring en daarom zullen de stoelen in het ExpoTheater bij Pathé Ede omhoog getakeld worden en beleef je dus het concert alsof je er zelf bij bent en niet vanuit je bioscoopstoel. ,,Om de beleving nog meer te vergroten zorgen wij voor mooie showverlichting en spelen wij het geluid af op ons professionele, concert geluidssysteem”, aldus Doron Kurz, commercieel directeur van Pathé.

ENORME INTERESSE

De aankondiging van Taylor Swift | The Eras Tour in de bioscoop zorgde begin deze maand voor een enorme hype in de Verenigde Staten, Canada en Mexico. Ook daar is de show vanaf 13 oktober te beleven in de bioscoop. De voorverkoop ging meteen door het dak. Nog nooit eerder werden in de VS in de voorverkoop op één dag zoveel bioscooptickets verkocht van één voorstelling (het oude record was Avengers: Endgame in 2019). De zangeres noemde op Instagram de tour de meest betekenisvolle ervaring van haar leven en ze is dolblij met de aankondiging van de concertfilm.

POPULAIRSTE POPSTERREN

Ook in Nederland was de vraag meteen groot, aldus Kurz. ,,Sinds de aankondiging van The Eras Tour in de Amerikaanse bioscopen, vragen fans van Taylor Swift ons dagelijks via onze socials en in de theaters of wij ook deze show gaan vertonen. We zijn heel blij dat we hen en andere film- en muziekliefhebbers nu kunnen verblijden met deze bijzondere show in onze bioscopen. Taylor Swift is één van de populairste wereldwijde popsterren van dit moment, en wat is er nou leuker om als fan of muziekliefhebber samen met andere fans te genieten van deze show op het grote doek?”

Taylor Swift | The Eras Tour is geregisseerd door Sam Wrench. Wrench werkte eerder aan concertfilms van onder anderen Billie Eilish, Lizzo en BTS. De film is opgenomen tijdens Taylor Swifts eerste drie shows in het SoFi Stadium in Los Angeles.

De tickets zijn te koop op www.pathe.nl/ede voor 19,89 euro -het geboortejaar van Taylor Swift- en kindertickets voor 13,13 euro -het lievelingsgetal van de Amerikaanse singer-songwriter. 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie