Afbeelding
Sportservice Ede

Gymzaal in Enka-wijk klaar voor gebruik

25 maart 2021 om 19:30 Nieuwbouw

EDE De nieuwe gymzaal in de Enka-wijk in Ede is klaar voor gebruik. Dat meldt Sportservice Ede. Vanaf begin april kan het basisonderwijs er in en in de avonduren is de zaal ook beschikbaar voor verenigingen en buitenschoolse opvang.

,,De oplevering is het sluitstuk van de wens van de gemeente Ede om in de nieuwbouwwijk een sportvoorziening te realiseren”, meldt Sportservice Ede dat het gebouw beheert en verhuurt. ,,Bij de bouw heeft duurzaamheid een belangrijke rol gespeeld. Op het dak van het gebouw liggen negentig zonnepanelen, genoeg om het elektriciteitsgebruik te dekken. Ook aardgas wordt er niet meer gebruikt. De warmte komt binnen via Warmtebedrijf Ede.”

,,Het gymonderwijs kan uitstekend uit de voeten met de moderne inrichting en gevarieerde sportmaterialen. Een uitstekende basis voor de brede motorische ontwikkeling van kinderen”, aldus Sportservice Ede. CNS basisschool de Ontdekking wordt één van de eerste gebruikers van de gymzaal. Zodra binnensportaccommodaties weer open mogen kan de zaal ook door anderen gehuurd worden. Reserveren kan dan via de afdeling verhuur van Sportservice Ede.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie